EUROLEAGUE

Ανάρπαστα τα εισιτήρια του αγώνα με τη Ρεάλ

BASKET LEAGUE / 4ïò ÔÅËÉÊÏÓ / ÐÁÏ - ÏÓÖÐ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
BASKET LEAGUE / 4ïò ÔÅËÉÊÏÓ / ÐÁÏ - ÏÓÖÐ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Λιγότερα από 500 εισιτήρια απομένουν διαθέσιμα για τον αποψινό αγώνα του Παναθηναϊκού Superfoods με τη Ρεάλ Μαδρίτης (21:00) στο ΟΑΚΑ.

Κάτι η ευδαιμονία από τις τελευταίες εμφανίσεις, κάτι το "μέγεθος" του αντιπάλου, αποτελούν αρκετούς λόγους ώστε τα εισιτήρια για τον αποψινό αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Ρεάλ Μαδρίτης να έχουν γίνει ανάρπαστα. Στις 21:00 οι "πράσινοι" υποδέχονται τη "βασίλισσα" και στο ΟΑΚΑ μάλλον δεν θα πέφτει καρφίτσα απόψε, καθώς περίπου δέκα ώρες πριν από την έναρξη της αναμέτρησης λιγότερα από 500 εισιτήρια των 20 και 25 ευρώ είναι ακόμα διαθέσιμα!

Όλα δείχνουν λοιπόν ότι ο Παναθηναϊκός θα κάνει το πρώτο "sellout" της χρονιάς στην EuroLeague. Στον αγώνα με τη Μπάμπεργκ πήγαν στο ΟΑΚΑ 7.812 φίλαθλοι, την αναμέτρηση με τη Χίμκι του Γιώργου Μπαρτζώκα την παρακολούθησαν 9.315, ενώ το φετινό ρεκόρ των "πράσινων" σημειώθηκε στο ματς με τη Φενέρμπαχτσε του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, όταν η επίσημη καταμέτρηση των θεατών έκλεισε στους 12.680 θεατές. Το αντίστοιχο περσινό ρεκόρ του Παναθηναϊκού για αγώνα της EuroLeague είχε σημειωθεί στον αγώνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (17.704).

Χωρίς πέντε παίκτες η Ρεάλ

Το ενδιαφέρον για τον σημερινό αγώνα είναι πολύ φυσιολογικό να ξεπερνά κάθε προηγούμενο, τουλάχιστον στη σεζόν που διανύουμε. Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από τρεις συνεχόμενες νίκες, είναι αήττητος στο ΟΑΚΑ (3-0) και απέναντί του θα βρει μία "πληγωμένη" Ρεάλ, μιας και πέρα από τους Σέρχιο Γιουλ, Αντονι Ράντολφ, Γκουστάβο Αγιόν και Όγκνιεν Κούζμιτς, ο Πάμπλο Λάσο δεν θα έχει απόψε στη διάθεσή του ούτε τον Τζέφρι Τέιλορ. Ο Παναθηναϊκός, από την άλλη, υπολογίζει όλους τους παίκτες του, πλην του διεθνή Ντίνου Μήτογλου.

Ανάρπαστα τα εισιτήρια του αγώνα με τη Ρεάλ

Η παράδοση μεταξύ Παναθηναϊκού και Ρεάλ

Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν απόψε για 17η φορά στη σύγχρονη ιστορία της EuroLeague (από το 2000 και ύστερα), έχοντας απόλυτη ισορροπία στις νίκες (8-8) μέχρι σήμερα. Η έδρα δεν έχει "σπάσει" στις τελευταίες τέσσερις αναμετρήσεις, με τον Παναθηναϊκό να επικρατεί την περσινή σεζόν στο ΟΑΚΑ με 88-82 και τη Ρεάλ να κερδίζει δύσκολα το ματς στη Μαδρίτη με 87-84.

Η τελευταία φορά που οι Μαδριλένοι έφυγαν με τη νίκη από το ΟΑΚΑ ήταν στις 25 Ιανουαρίου 2013, όταν είχαν επικρατήσει με 58-54. Οι μόνοι παίκτες που αγωνίζονται ακόμα στις δύο ομάδες είναι ο Τζέιμς Γκιστ, ο Ρούντι Φερνάντεθ, ο Φελίπε Ρέγιες και ο Τζέισι Κάρολ.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ