EUROLEAGUE

Ανακοίνωσε διπλό Sold Out ενόψει Ρεάλ ο Παναθηναϊκός!

Ανακοίνωσε διπλό Sold Out ενόψει Ρεάλ ο Παναθηναϊκός!
EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός Superfoods ενημέρωσε τον κόσμο ότι εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια και για τους δύο αγώνες με την Ρεάλ Μαδρίτης (17/4 και 19/4) για τα playoffs της EuroLeague!

Τα πρώτα σημάδια φάνηκαν από την προπώληση των εισιτηρίων. Οι φίλοι του Παναθηναϊκού έδειξαν από την αρχή "ζεστοί" ενόψει της σειράς με την Ρεάλ Μαδρίτης στα playoffs της EuroLeague με φόντο το Final Four. Τώρα ήρθε και η επιβεβαίωση, αφού οι "πράσινοι" ανακοίνωσαν Sold Out και για τα δύο παιχνίδια!

Αξίζει να αναφερθεί ότι στην Regular Season ο Παναθηναϊκός ήταν δεύτερος σε εισιτήρια στην EuroLeague , έχοντας κάνει τρία Sold out. Πιο συγκεκριμένα, το ΟΑΚΑ ήταν κατάμεστο στους αγώνες με την Ρεάλ, την ΤΣΣΚΑ και τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"ΗΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoodsενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για τις δύο πρώτες αναμετρήσεις της προημιτελικής φάσης τηςEuroleagueμε αντίπαλο τηνΡεάλ Μαδρίτης (17/4 και 19/4).Έχουν απομείνει μόνο ελάχισταVIPεισιτήρια για τα δύο ματς. Για πληροφορίες και κρατήσεις καλέστε στο 210-3503289 από τις 10.00 ως τις 17.00.

Πρόκειται για ακόμα μια απόδειξη της αγάπης, της πίστης και της αφοσίωσης των φιλάθλων μας προς την ομάδα και για εκείνους ένα «ευχαριστώ» είναι λίγο.

Με δεδομένο το αίσθημα ευθύνης της απέναντί τους, ηΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, ξεκαθαρίζει πως από αυτή τη στιγμή δεν διατίθενται πουθενά κι από κανέναν αρμόδιο της ομάδας, εισιτήρια των αγώνων με τηνΡεάλ Μαδρίτης".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ