EUROLEAGUE

Αγώνας δρόμου για Κούζμιτς

Αγώνας δρόμου για Κούζμιτς

Ο Όγκνιεν Κούζμιτς θα είναι στην αποστολή του Παναθηναϊκού που θα αναχωρήσει την Τετάρτη (28/10) για την μεγάλη μάχη με τη Μπαρτσελόνα στο Palau Blaugrana (29/10, 22:00).

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού επί ελληνικού εδάφους για τον αγώνα με την Μπαρτσελόνα (29/10, 22:00) ολοκληρώθηκε. Τα προβλήματα για τον Σάσα Τζόρτζεβιτς παραμένουν με δεδομένο ότι ο Βλάντο Γιάνκοβιτς λόγω ενοχλήσεων στη μέση δεν θα ακολουθήσει την αποστολή του "τριφυλλιού", η οποία θ’ αναχωρήσει το πρωί της Τετάρτης (28/10) για τη Βαρκελώνη.

Μεγάλο ερωτηματικό παραμένει ο Όγκνιεν Κούζμιτς που θα ταξιδέψει μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, ωστόσο η συμμετοχή του θ' αποφασιστεί την τελευταία στιγμή, ανάλογα με τη βελτίωση που θα δείξει η κατάστασή του.

Ο Σέρβος σέντερ δεν έχει ξεπεράσει το διάστρεμμα που τον ταλαιπωρεί και συνεχίζει τη θεραπευτική αγωγή, ωστόσο το τεχνικό επιτελείο του Παναθηναϊκού έχει προετοιμαστεί για όλα τα ενδεχόμενα, ώστε να καλύψει όλα τα κενά. Οι "πράσινοι" είναι πολύ καλά διαβασμένοι και ξέρουν καλά τα σημεία τα οποία θα… χτυπήσουν τη Μπαρτσελόνα, για να κάνουν το πρώτο μεγάλο "διπλό" στην εφετινή Euroleague σε μία πολύ δύσκολη έδρα όπως είναι το Palau Blaugrana.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ