EUROLEAGUE

"Άγγιξε" τον Έβανς ο Παναθηναϊκός

In this Monday, Sept. 29, 2014, photo, Utah Jazz forward Jeremy Evans (40) poses for a photo during NBA basketball media day, in Salt Lake City. (AP Photo/Rick Bowmer)
In this Monday, Sept. 29, 2014, photo, Utah Jazz forward Jeremy Evans (40) poses for a photo during NBA basketball media day, in Salt Lake City. (AP Photo/Rick Bowmer) AP

Ο Παναθηναϊκός Superfoods βρέθηκε μια ανάσα από την απόκτηση του Τζέρεμι Έβανς, η συμφωνία ήταν προ των πυλών, αλλά ο παίκτης άλλαξε γνώμη, περιμένοντας πρόταση από το ΝΒΑ.

Η αναζήτηση ψηλού στον Παναθηναϊκό Superfoods δεν έχει σταματήσει, οι "πράσινοι" εξετάζουν τα διαθέσιμα ονόματα στην αγορά και κάπως έτσι βρέθηκαν μια ανάσα μακριά από την απόκτηση του φόργουορντ ύψους 2.05 μ. Τζέρεμι Έβανς.

Το "τριφύλλι" προχώρησε πολύ τις διαπραγματεύσεις με τον πρώην παίκτη της Χίμκι , οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει στα βασικά κομμάτια της συνεργασίας τους, αλλά ο 31χρονος παίκτης άλλαξε γνώμη, προτιμώντας να περιμένει για πρόταση από το ΝΒΑ, παρά να ετοιμάσει βαλίτσες για επιστροφή στην Ευρώπη.

Το θέμα ενδεχομένως να μην έχει "κλείσει" και να επανέλθει στο προσκήνιο για τους πράσινους, αν στο αμέσως προσεχές διάστημα δεν προκύψει ομάδα για τον αθλητή και ταυτόχρονα ο Παναθηναϊκός δεν έχει βρει κάτι καλύτερο από τον Έβανς που ήταν η πρώτη του επιλογή.

Είναι δεδομένο, με απλά λόγια, πως η αναζήτηση ψηλού συνεχίζεται, με τον Παναθηναϊκό Superfoods να παραμένει ενεργός στην αγορά για έναν ακόμη παίκτη που θα ανεβάσει την ποιότητά του κοντά στο καλάθι. Θυμίζουμε πως οι ομάδες της EuroLeague έχουν προθεσμία μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου για να προσθέσουν παίκτη στο ρόστερ τους.

AP Photo/Rick Bowmer





TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ