EUROLEAGUE

Χωρίς Σπανούλη και Πρίντεζη στο Ζάγκρεμπ

Χωρίς Σπανούλη και Πρίντεζη στο Ζάγκρεμπ
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός αναχωρεί για το Ζάγκρεμπ (16:20) δίχως τους Βασίλη Σπανούλη και Γιώργο Πρίντεζη, ώστε να προφυλαχθούν και να ξεκουραστούν ενόψει της συνέχειας. Δεν έλαβαν μέρος στην πρωινή προπόνηση.

Η ομάδα του Ολυμπιακού θα αναχωρήσει το απόγευμα (16:20) για το Ζάγκρεμπ δίχως να έχει στη σύνθεση της τους Βασίλη Σπανούλη και Γιώργο Πρίντεζη. Την θέση τους στην αποστολή πήραν οι νεαροί γκαρντ των Πειραιωτών, Βασίλης Μουράτος και Βασίλης Τολιόπουλος.

Οι δύο αρχηγοί των ερυθρολεύκων δεν έλαβαν μέρος στην πρωινή προπόνηση της Τετάρτης (18/10) και το προπονητικό-τιμ αποφάσισε να τους προστατέψει ενόψει της συνέχειας, δίνοντας τους χρόνο και μέρες να ξεκουραστούν. Έκριναν πως δεν υπάρχει λόγος να ρισκάρουν.

Οι δύο παίκτες, πάντως, ήταν σε θέση να αγωνιστούν στο παιχνίδι της Πέμπτης (19/11, 20:00, ΕΡΤ) κόντρα στην Τσεντεβίτα στο Ζάγκρεμπ, καθώς έχουν υποχωρήσει οι ενοχλήσεις στα προβλήματα που αντιμετώπισαν, αλλά οι Πειραιώτες εκτίμησαν πως δεν υπήρχε λόγος να επιβαρυνθούν περισσότερο, οπότε προτιμήθηκε να παραμείνουν στην Αθήνα.

Υπενθυμίζεται πως ο Βασίλης Σπανούλης απουσίασε και από το παιχνίδι του πρωταθλήματος κόντρα στα Τρίκαλα, καθώς είχε έναν τραυματισμό στο αριστερό του γόνατο (δέχθηκε ένα χτύπημα στον επιγονατιδικό τένοντα), ενώ ο Γιώργος Πρίντεζης ταλαιπωρήθηκε τις τελευταίες μέρες με ένα σφίξιμο (μυικό σπασμό) στη μέση, το οποίο οφείλεται καθαρά στην κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια

Ο Ολυμπιακός θα καλύψει τις απουσίες τους εκ των έσω, καθώς πέρα από τις απουσίες των Βασίλη Σπανούλη και Γιώργου Πρίντεζη, ας μην ξεχνάμε πως έχει τεθεί νοκ-άουτ για το υπόλοιπο της σεζόν και ο Πάτρικ Γιανγκ.

Στην θέση "4" υπάρχουν οι Μιχάλης Τσαϊρέλης και Δημήτρης Αγραβάνης (θα παίξει και στο "5"), αν και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, στα τελευταία παιχνίδια της ομάδας, έχει σχεδόν καθιερώσει σε ρόλο πάουερ-φόργουορντ τον Ιωάννη Παπαπέτρου, ο οποίος τα πηγαίνει αρκετά καλά στον συγκεκριμένο ρόλο. Δεδομένο πως θα έχουν αυξημένο χρόνο συμμετοχής τόσο ο Νίκολα Μιλουτίνοφ στο "5", όσο και ο Γιάννης Αθηναίου, καλύπτοντας μαζί με τους Μάντζαρη, Στρόμπερι (θα παίξει και στο "3") και Χάκετ το κενό του αρχηγού των Πρωταθλητών Ελλάδας.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ