EUROLEAGUE

Xωρίς Παπαπέτρου στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός

Xωρίς Παπαπέτρου στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
EUROKINISSI

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου δεν θα αγωνιστεί στην εκτός έδρας αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Ερυθρό Αστέρα (26/1, 20:00), ενώ πρόβλημα προέκυψε και με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου δεν θα ακολουθήσει την αποστολή του Ολυμπιακού στο Βελιγράδι για την αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα (28/1, 20:00), ενώ απουσία από την προπόνηση των "ερυθρολεύκων" την Τετάρτη (24/1) πήρε και ο Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου αποκόμισε από το παιχνίδι με την Χίμκι μία κάκωση αριστερού άκρου ποδός και παρότι αγωνίστηκε απέναντι στον Προμηθέα στην Πάτρα, ακόμα δεν την έχει ξεπεράσει, μιας και παρουσιάζει ευαισθησία επί του δεύτερου μεταταρσίου. Ο Ιωάννης Παπαπέτρου θα παραμείνει στην Ελλάδα, ώστε να μην επιβαρυνθεί η κατάστασή του, ενώ ο Γιάννης Σφαιρόπουλος την Τετάρτη (24/1) δεν είχε στη διάθεσή του και τον Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Ο Σέρβος σέντερ ταλαιπωρείται από ψύξη στον αυχένα, δεν συμμετείχε στο πρόγραμμα της ομάδας του, αλλά θα βρίσκεται στην "ερυθρόλευκη" αποστολή που θα αναχωρήσει για το Βελιγράδι την Πέμπτη (25/1).

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ