EUROLEAGUE

Χωρίς Λοτζέσκι, Πρίντεζη, Μιλουτίνοφ και αμφίβολο τον Σπανούλη

Χωρίς Λοτζέσκι, Πρίντεζη, Μιλουτίνοφ και αμφίβολο τον Σπανούλη
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί κόντρα στην Λαμποράλ Κούτσα δίχως τους Πρίντεζη, Λοτζέσκι και Μιλουτίνοφ, ενω τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί του Σπανούλη.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Πέμπτης (26/11, 21:45, ΕΡΤ) κόντρα στην Λαμποράλ Κούτσα στο ΣΕΦ, για την 7η αγωνιστική της Euroleague.

Οι Πειραιώτες θα αγωνιστούν κόντρα στους Βάσκους με αρκετές απουσίες. Οι Γιώργος Πρίντεζης, Ματ Λοτζέσκι και Νίκολα Μιλουτίνοφ, θα μείνουν εκτός δωδεκάδας από την αναμέτρηση. Ο Έλληνας φόργουορντ (είχε σφίξιμο στη μέση) και ο Αμερικανός σουτέρ (αντιμετώπισε ενοχλήσεις στον αχίλλειο), έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους και σωματικά είναι εντάξει. Είναι σε θέση να αγωνιστούν. Όμως, το προπονητικό-τιμ έκρινε πως είναι προτιμότερο οι δύο παίκτες να ξεκουραστούν ενόψει της συνέχειας και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αποφάσισε να τους ξεκουράσει ενόψει της συνέχειας.

Άλλωστε, το ματς δεν "καίει" βαθμολογικά τον Ολυμπιακό και είναι μία ευκαιρία οι δύο παίκτες να πάρουν πολύτιμες ανάσες, καθώς ας μην ξεχνάμε πως παίζουν στα... κόκκινα από το καλοκαίρι, αγωνιζόμενοι και στο περασμένο Ευρωμπάσκετ. Οι Γιώργος Πρίντεζης και Ματ Λοτζέσκι έδωσαν το "παρών" στην προπόνηση, αλλά δεν έλαβαν μέρος στο πρόγραμμα, το οποίο και το παρακολούθησαν από τον πάγκο της ομάδας.

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ είναι κλινήρης στο νοσοκομείο για δεύτερη μέρα, καθώς ανέβασε υψηλό πυρετό και δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί. Έχει και εκείνος τεθεί νοκ-άουτ από την αναμέτρηση, και αν συνυπολογίσουμε και την απουσία ου Πάτρικ Γιανγκ, ο Ολυμπιακός θα έχει για "καθαρόαιμο" σέντερ στο ματς μόνο τον Οθέλο Χάντερ, ο οποίος θα έχει και την βοήθεια του Δημήτρη Αγραβάνη στο "5".

Όσον αφορά τον Βασίλη Σπανούλη, έχει επίσης ξεπεράσει τον τραυματισμό του στο αριστερό γόνατο (τενοντίτιδα), έλαβε κανονικά μέρος στο πρόγραμμα της ομάδας, αλλά το αν θα βρεθεί στη δωδεκάδα για την αναμέτρηση θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή από τον Γιάννη Σφαιρόπουλο.

Στο ενδεχόμενο που αποφασιστεί να μείνει εκτός δωδεκάδας και ο αρχηγός του Ολυμπιακού, οι Πειραιώτες θα αγωνιστούν δίχως πέντε (!) παίκτες τους (Σπανούλης, Πρίντεζης, Γιανγκ, Λοτζέσκι, Μιλουτίνοφ) κόντρα στην Λαμποράλ Κούτσα. Οι Βάσκοι είναι η τελευταία ομάδα που κατάφερε να κερδίσει τους ερυθρόλευκους (στη Βιτόρια στη παράταση), καθώς από τότε η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου μετράει ένα σερί νικών που έχει φτάσει το 9-0 σε Ελλάδα-Ευρώπη.

Δείτε τα βίντεο από την προπόνηση στο ΣΕΦ:

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ