EUROLEAGUE

Χασάν Μαρτίν: Ο νέος Κάιλ Χάινς ρωτάει για τον Ολυμπιακό

Χασάν Μαρτίν: Ο νέος Κάιλ Χάινς ρωτάει για τον Ολυμπιακό

Παίκτης του Ολυμπιακού θα είχε ήδη γίνει πιθανότατα ο Χασάν Μάρτιν, αν ο κορονοϊός δεν είχε "χτυπήσει" τον παγκόσμιο αθλητισμό. Έστω κι έτσι, ο νεαρός ψηλός συλλέγει πληροφορίες για τους Πειραιώτες και έχει αποφασίσει να παίξει στην Ελλάδα (VIDEO).

Η εποχή που ζούμε, η εποχή της πανδημίας και του κορονοϊού, είναι μια μεγάλη δοκιμασία για όλη την ανθρωπότητα. Και για τον αθλητισμό φυσικά. " Παίκτες υπαρχουν, όλα τα άλλα δεν υπάρχουν " έγραψε το Σάββατο (4/4) ο Σπύρος Καβαλιεράτος, όμως με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο, αργά ή γρήγορα η ζωή θα συνεχιστεί και ακόμη κι αν είναι πιο δύσκολη σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν, η καθημερινότητά μας θα βρει ξανά τους ρυθμούς της. Ένας οργανισμός είναι και ο Ολυμπιακός, που αυτή τη στιγμή υπολειτουργεί, δεν μπορεί να κάνει τον σχεδιασμό για τη σεζόν 2020/21 όπως θέλει, δεν ξέρει αν η φετινή περίοδος έχει ολοκληρωθεί, αλλά προετοιμάζει την επομενη μέρα και περιμένει τη στιγμή για να εκτελέσει το πλάνο του.

Σε αυτό το πλάνο υπάρχει ο Χασάν Μάρτιν, ο οποίος πιθανότατα θα ήταν ήδη παίκτης των ερυθρόλευκων αν δεν είχε μπει λουκέτο στον παγκόσμιο αθλητισμό εξαιτίας του κορονοϊού. Ο 24χρονος undersized ψηλός που έχει χαρακτηριστεί ως ο επόμενος Κάιλ Χάινς βρίσκεται εδώ και πολύ καιρό στο στόχαστρο του Γιώργου Μπαρτζώκα και των συνεργατών του, έκανε σπουδαία ματς με τη φανέλα της Μπουντούτσνοστ στο EuroCup (13/6 πόντοι από 68% στο δίποντο και 56% στις βολές, 8 ριμπάουντ, 1.8 ασίστ, 1.2 κλεψίματα, 1.7 μπλοκ, 19.4 ranking ανά 26:43 συμμετοχής σε εννέα αγώνες) και φαίνεται πως έχει αποφασίσει και εκείνος να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα για να φτάσει τα επόμενα χρόνια ακόμη και στο ΝΒΑ που είναι και ο μεγάλος του στόχος.

Ο Νεοϋορκέζος ύψους 2μ.01 αθλητής που αγωνίστηκε για τέσσερα χρόνια στο πανεπιστήμιο Ρόουντ Άιλαντ βρίσκεται τις τελευταίες μέρες σε επαφές με παίκτες που αγωνίστηκαν τα τελευταία χρόνια στα μέρη μας, συλλέγει πληροφορίες και για την ομάδα και για την χώρα και για το πρωτάθλημά της και σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr έχει αποφασίσει να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα μόλις περάσουν τα δύσκολα και ο Ολυμπιακός επιστρέψει σε μια κανονική λειτουργία. Είναι δεδομένο ότι έχει πεισθεί από το πλάνο που του έχει προταθεί/αναλυθεί και αν δεν υπάρχει κάποιο απρόοπτο, θα τον δούμε την επόμενη περίοδο στην Ελλάδα για χάρη των Πειραιωτών.

Δείτε τον Χασάν Μάρτιν εν δράσει:

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ