EUROLEAGUE

Χαμηλοί τόνοι από Λοτζέσκι και Πρίντεζη

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ EUROKINISSI SPORTS

Ματ Λοτζέσκι και Γιώργος Πρίντεζης δεν... ενθουσιάστηκαν από τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Ζάλγκιρις και κοιτάζουν ήδη τον επόμενο αγώνα.

Καλή εμφάνιση, νίκη και σχεδόν... κλείδωμα μιας θέσης στην πρώτη τετράδα. Ο Ολυμπιακός έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει, επικράτησε της Ζάλγκιρις ( 73-64 ), όμως οι παίκτες του κράτησαν χαμηλούς τόνους καθώς γνωρίζουν ότι η συνέχεια είναι δύσκολη με πέντε από τα τελευταία οκτώ παιχνίδια μακριά από το ΣΕΦ.

Ο Ματ Λοτζέσκι παραδέχθηκε πως: " Στο δεύτερο μέρος ήμασταν καλύτεροι αμυντικά. Λειτουργήσαμε πιο σωστά στην επίθεση. Γνωρίζαμε ότι δεν είναι εύκολο παιχνίδι. Η Ζάλγκιρις πάλεψε και έπαιξε καλά. Στο τέλος πήραμε τη διαφορά, ενώ το τρίποντο του Σπανούλη στην εκπνοή της δεύτερης περιόδου μας βοήθησε. Δεν βιαζόμαστε. Κάθε νίκη είναι μεγάλη, με στόχο να πάρουμε το πλεονέκτημα έδρας. Έχουμε τρεις νίκες διαφορά, μα κοιτάζουμε ένα ματς τη φορά".

Ο Γιώργος Πρίντεζης, από την πλευρά του, παραδέχθηκε πως: " Η Ζάλγκιρις είναι πολύ καλή ομάδα. Στο δεύτερο μέρος ελέγξαμε τα ριμπάουντ, ψάξαμε τον αιφνιδιασμό και βρήκαμε ρυθμό μέσα από την άμυνα. Είχαμε περισσότερη ενέργεια μετά το ημίχρονο και κερδίσαμε ελέγχοντας τον ρυθμό".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ