EUROLEAGUE

Χάινς: "Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού έγιναν η οικογένειά μου"

EUROLEAGUE / FINAL-4 2017 / ÏÓÖÐ - ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ / OLYMPIAKOS - CSKA MOSCOW (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
EUROLEAGUE / FINAL-4 2017 / ÏÓÖÐ - ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ / OLYMPIAKOS - CSKA MOSCOW (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Κάιλ Χάινς έκανε μια γρήγορη αναδρομή σε όσα έζησε τη διετία που αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως "ένα μεγάλο κομμάτι μου θα είναι πάντα ερυθρόλευκο".

Την ώρα που περιμένει να δει πότε (και αν) θα ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν στην EuroLeague, ο Κάιλ Χάινς έκανε μέσω του Instagram μια αναδρομή στη διετία που αγωνίστηκε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Ο αρχηγός της ΤΣΣΚΑ Μόσχας ανέβασε φωτογραφίες από την περίοδο που φορούσε την ερυθρόλευκη φανέλα και μίλησε με πολύ όμορφα λόγια για τις εμπειρίες που αποκόμισε από την Ελλάδα, αλλά και όσα έχει κρατήσει από τη χώρα μας.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο Instagram:

"Αναδρομή στα χρόνια του Ολυμπιακού. Πέρασα μόνο δύο χρόνια στην Αθήνα με τον Ολυμπιακό, αλλά έχω αναμνήσεις που θα κρατήσω για μια ζωή και δεν θα ξεχάσω ποτέ. Ο κόσμος θα θυμάται τους τίτλους και τα πρωταθλήματα, αλλά για μένα, πιο σημαντικό από αυτά είναι οι αναμνήσεις, οι εμπειρίες και οι σχέσεις που θα κρατήσουν για πάντα. Οι συμπαίκτες μου, που έγιναν αδέλφια μου. Οι φίλαθλοι που έγιναν η οικογένειά μου. Η Ελλάδα έγινε σαν το σπίτι μου. Αυτό είναι που θα θυμάται για πάντα. Δεν ξέρω αν θα γυρίσω ποτέ στον Ολυμπιακό (γι αυτούς που θα ρωτήσουν), αλλά ένα μεγάλο κομμάτι μου θα είναι πάντα ερυθρόλευκο".

Χάινς: "Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού έγιναν η οικογένειά μου"

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ