EUROLEAGUE

VIDEO: Τα λιοντάρια του Ολυμπιακού έτοιμα για τα playoffs

VIDEO: Τα λιοντάρια του Ολυμπιακού έτοιμα για τα playoffs

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να μπει στην... αρένα των playoffs της EuroLeague και οι "ερυθρόλευκοι" δημοσίευσαν ένα εντυπωσιακό promo video ενόψει των αγώνων με την Ζάλγκιρις.

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ζάλγκιρις (21:15) στον πρώτο αγώνα της προημιτελικής σειράς της EuroLeague και η "ερυθρόλευκη" ΚΑΕ δημοσίευσε ένα όμορφο promo - video για τα ματς με την Ζάλγκιρις.

Στο video περίοπτη θέση έχουν τα λιοντάρια και όσα αυτά αντιπροσωπεύουν, καθώς έχουν άμεση σχέση με την πόλη του Πειραιά. Επίσης, υπάρχει αναφορά σε ιστορικές στιγμές των "ερυθρολεύκων", όπως η αναμέτρηση με τους Bulls και οι κατακτήσεις της EuroLeague, ενώ συνδέεται το παρελθόν και με το παρόν, καθώς στο video υπάρχει κι ένα... highlight με την "dream team" του Ολυμπιακού. Κατά την διάρκεια του video διακρίνονται τα αποδυτήρια στο ΣΕΦ και στα ερμάρια των αθλητών υπάρχουν γραμμένα τα ονόματα των Βασίλη Σπανούλη, Γιώργου Πρίντεζη, Ρόι Τάρπλεϊ, Αλφόνσο Φορντ, Παναγιώτη Φασούλα, Μίλαν Τόμιτς, Ζάρκο Πάσπαλι, Ντίνο Ράτζα, Ντέιβιντ Ρίβερς, Ουόλτερ Μπέρι και Έντι Τζόνσον. Τέλος, το video ολοκληρώνεται με την παρουσίαση της τωρινής ομάδας του Ολυμπιακού...

Δείτε το video:

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ