EUROLEAGUE

Βασίλης Σπανούλης: Το χειροκρότημα του Ομπράντοβιτς στον Kill Bill

Βασίλης Σπανούλης: Το χειροκρότημα του Ομπράντοβιτς στον Kill Bill

Δείτε σε video το χειροκρότημα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς προς τον Βασίλη Σπανούλη μετά το καλάθι του που τον έκανε πρώτο σκόρερ όλων των εποχών στην EuroLeague. (VIDEO)

Την ώρα που επετεύχθηκε το τρίποντο που έφερε τον Βασίλη Σπανούλη στο Νο1 όλων των εποχών σε πόντους στην EuroLeague, τα πάντα σταμάτησαν στο ΣΕΦ. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού γνώρισε την αποθέωση από τους περίπου 10.000 φίλους της ομάδας που βρέθηκαν στο φαληρικό στάδιο, αλλά όχι μόνο από αυτούς.

Όλοι οι παίκτες της Φενέρμπαχτσε τον χειροκρότησαν, ενώ κι ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς για αρκετά δευτερόλεπτα χειροκροτούσε τον Βασίλη Σπανούλη, δείχνοντάς τον μάλιστα.

Δείτε το σχετικό στιγμιότυπο στο βίντεο που ακολουθεί

Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΣΠΑΝΟΥΛΗ ΣΤΟ SPORT24.GR

Βασίλης Σπανούλης: Το χειροκρότημα του Ομπράντοβιτς στον Kill Bill

Είναι ο άνθρωπος της δεκαετίας στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Ο θρύλος του Ολυμπιακού. Αυτός που δεν δίστασε να φύγει από τον Παναθηναϊκό για τον αιώνιο αντίπαλο και δικαιώθηκε όσο κανείς άλλος. Ακολούθησε τον δικό του δρόμο, πήγε κόντρα στο ρεύμα επειδή μόνο αυτό ήξερε να κάνει. Και στη μεγάλη, αποκλειστική συνέντευξη που έδωσε πριν μερικές ημέρες στο Sport24.gr, ο Βασίλης Σπανούλης σκάλισε τις αναμνήσεις του και θυμήθηκε την πορεία του μέχρι την κορυφή.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ