EUROLEAGUE

Θλάση ο Λοτζέσκι

Θλάση ο Λοτζέσκι
INTIME SPORTS

Η ατυχία δεν έχει τέλος στον Ολυμπιακό, καθώς στα τέλη του τρίτου δεκαλέπτου ο Ματ Λοτζέσκι αποχώρησε δείχνοντας να πονάει στο πόδι. Θλάση και περίπου τρεις εβδομάδες εκτός

Αναμφίβολα είναι από τις ομάδες που έχουν ταλαιπωρηθεί πολύ από τραυματισμούς. Ο Ολυμπιακός ήλπιζε το παιχνίδι με την Αρμάνι να μην βρει νέους "λαβωμένους", όμως τα πράγματα δεν ήρθαν όπως περίμεναν στο λιμάνι. Στα τέλη του τρίτου δεκαλέπτου ο Ματ Λοτζέσκι βγαίνει στον αιφνιδιασμό και χωρίς να συμβεί κάτι σταμάτησε πιάνοντας τον αριστερό οπίσθιο μηριαίο δικέφαλο. Όπως είναι φυσικό αμέσως αποχώρησε και οι πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού τιμ κάνουν λόγω για θλάση, η οποία αναμένεται να τον κρατήσει εκτός δράσης για περίπου τρεις εβδομάδες. Φυσικά περισσότερες λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές αύριο (4/12) όταν και ο αθλητής θα υποβληθεί σε περισσότερες εξετάσεις. Ο Λοτζέσκι και πέρσι στις 3 Νοεμβρίου είχε υποστεί ανάλογο τραυματισμό στο δεξί πόδι κι όπως είναι φυσικό ξυπνούν δυσάρεστες μνήμες.

Θυμίζουμε ότι ο Βέλγος σμολ φόργουορντ στο ματς με την Τσεντεβίτα είχε ενοχλήσεις στον αχίλλειο με αποτέλεσμα να μην αγωνιστεί κόντρα στην Λαμποράλ. Το Σαββατοκύριακο επέστρεψε αγωνιζόμενος απέναντι στην Καβάλα, όμως φαίνεται πως θα χρειαστεί να μπει ξανά στα πιτς.

Θλάση ο Λοτζέσκι
INTIME SPORTS
TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ