EUROLEAGUE

Τόμιτς: "Tα 21 λάθη μας τα λένε όλα"

Τόμιτς: "Tα 21 λάθη μας τα λένε όλα"

Ο Μίλαν Τόμιτς τόνισε πως τα 21 λάθη του Ολυμπιακού, αλλά και τα 14 κλεψίματα της Μπαρτσελόνα έκριναν το ματς. Παπαπέτρου: "Ψυχολογικά δεν ήμασταν έτοιμοι για αυτό το ματς".

Ο Ολυμπιακός γνώρισε την πρώτη του ήττα στην φετινή EuroLeague, καθώς ηττήθηκε από την Μπαρτσελόνα με 73-51. Μετά το τέλος της αναμέτρησης, μίλησαν για το ματς οι Μίλαν Τόμιτς και Ιωάννης Παπαπέτρου. Αμφότεροι στάθηκαν στα πολλά λάθη που έκαναν οι Πειραιώτες στο ματς.

Τόμιτς: "Τα 21 λάθη μας και τα 14 κλεψίματα της Μπαρτσελόνα τα λένε όλα"

Ο Μίλαν Τόμιτς από την πλευρά του σχολίασε πως: " Μέχρι ένα σημείο ελέγχαμετο ματς. Ξέραμε πως δεν μπορούσαμε να κερδίσουμε εύκολα την Μπαρτσελόνα εδώ, είναι δύσκολος αντίπαλος. Νομίζω ήταν κομβικό το σημείο που μειώσαμε σε 45-44 νομίζω. Σε εκείνο το σημείο στο τρίτο δεκάλεπτο, αντί να αντιδράσουμε και να ανέβουμε σε άμυνα και επίθεση, η Μπαρτσελόνα κυριάρχησε. Είχαμε καλή άμυνα πάνω σε Σεραφέν και Ερτέλ, αλλά δεχτήκαμε πολλούς αιφνιδιασμούς και κάναμε πολλά λάθη. Πρέπει να δούμε τα λάθη μας. Είχαμε μόλις 11 ασίστ και 21 λάθη, αυτό τα λέει όλα, όπως και τα 14 κλεψίματα της Μπαρτσελόνα. Πρέπει να κάνουμε ανάλυση για το ματς. Έχουμε μπροστά ματς τον Άρη για το Κύπελλο και τον Παναθηναϊκό για την Ευρωλίγκα".

Παπαπέτρου: "Δεν παρουσιαστήκαμε έτοιμοι ψυχολογικά για αυτό το ματς"

Από την πλευρά του ο Ιωάννης Παπαπέτρου σχολίασε πως: "Δεν ήμασταν έτοιμοι για αυτό το ματς και δεν εννοώ σαν προετοιμασία, αλλά ψυχολογικά. Χάσαμε πολλές μάχες, χάσαμε ριμπάουντ, κάναμε πάρα πολλά λάθη. Είχαμε έλλειψη συγκέντρωσης. Όταν παίζεις εκτός έδρας έτσι, δεν γίνεται να κερδίσεις. Είναι μία ήττα που πρέπει να μας πεισμώσει. Δεν πρέπει να ξαναδείξουμε τέτοια εικόνα. Πρέπει να δείξουμε μία καλύτερη εικόνα και για τον κόσμο μας. Είναι μία ήττα που μας πεισμώνει, έχουμε εγωισμό, πρέπει να αντιδράσουμε. Έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με τον Άρη. Σε αυτή την φάση της διοργάνωσης, ύστερα από αυτά τα αποτελέσματα, ούτε πρέπει να χαίρεσαι ιδιαίτερα όταν νικάς, ούτε πρέπει να απογοητεύεσαι όταν χάνεις. Δεν σου δίνουν κάτι. Θα αναλύσουμε το παιχνίδι μας και την ήττα μας. Πρέπει να δούμε τα λάθη μας, ατομικά, αλλά και ομαδικά. Επικεντρωνόμαστε στο σημαντικό ματς με τον Άρη για το Κύπελλο, μετά είναι ο Παναθηναϊκός. Θα είναι σημαντικό για εμάς που θα έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας κόντρα στον Παναθηναϊκό. Είχαμε χάσει στο ΣΕΦ και τώρα θέλουμε να αντιδράσουμε".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ