EUROLEAGUE

Τόμιτς: "Να σηκώσουμε άμεσα κεφάλι"

Τόμιτς: "Να σηκώσουμε άμεσα κεφάλι"
EUROKINISSI

Ο Μίλαν Τόμιτς υπογράμμισε την αναγκαιότητα ο Ολυμπιακός να συνέλθει άμεσα, σε δηλώσεις που έκανε στον απεσταλμένο του Sport24 Radio 103.3 στο Βελιγράδι, Δημήτρη Σκούρτα, αμέσως μετά την ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα.

Ο Ολυμπιακός υπέστη άλλη μία ήττα, την τέταρτη στη σειρά εκτός έδρας, και συνεχίζει να "ψάχνεται". Δεν είναι μόνο το νέο κακό αποτέλεσμα πάντως, αλλά πρωτίστως η απογοητευτική εμφάνιση, η οποία κάνει ακόμα πιο βαρύ το κλίμα στις τάξεις των "ερυθρόλευκων".

Ο Μίλαν Τόμιτς μετά το τέλος της αναμέτρησης μίλησε στον απεσταλμένο του Sport24 Radio 103.3 στο Βελιγράδιη, Δημήτρη Σκούρτα, για τη νέα κακή εμφάνιση και υπογράμμισε την αναγκαιότητα να βρει ο Ολυμπιακός άμεσα τον καλό του εαυτό, καθώς ακολουθούν ακόμα δυσκολότερα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό (εκτός έδρας) και τη Φενέρμπαχτσε (εντός έδρας).

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του ασίσταντ κόουτς του Ολυμπιακού:

Για την εικόνα της αναμέτρησης:

"Έτσι όπως πήγε το παιχνίδι είχαμε πολλά πάνω-κάτω στο σκορ. Το τελευταίο δεκάλεπτο ήταν καθοριστικό. Πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι μας άμεσα και να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά".

Για τον Ένις που σημείωσε 21 πόντους και ήταν ο πολυτιμότερος για τον Ερυθρό Αστέρα:

"Γνωρίζαμε ότι είναι πολύ καλός σκόρερ, όχι για να πετύχει τόσους πόντους αλλά είχαμε όλες τις πληροφορίες. Δεν παίξαμε καλή άμυνα, Δεν μπορούμε να πούμε πολλά, πρέπει να δουλέψουμε και να διορθωθούμε".

Για το τελευταίο επτάλεπτο όπου ο Ολυμπιακός δεν αντέδρασε:

"Δεχτήκαμε πολλά και εύκολα καλάθια. Και από μακρινά σουτ και από διεισδύσεις, ωστόσο δεν καταφέραμε ν' απαντήσουμε".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ