ΜΠΑΣΚΕΤ

Το σχόλιο του Γιώργου Συρίγου για το ντέρμπι: "Απόλυτη εμφάνιση από Καλάθη"

Το σχόλιο του Γιώργου Συρίγου για το ντέρμπι: "Απόλυτη εμφάνιση από Καλάθη"
EUROKINISSI

Ο Γιώργος Συρίγος σχολίασε στο Sport24 Radio 103,3 όσα έγιναν κατά την διάρκεια του ντέρμπι της EuroLeague μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ (AUDIO).

Ο Παναθηναϊκός νίκησε τον Ολυμπιακό στο πρώτο "ντέρμπι αιωνίων" της χρονιάς για την 6η αγωνιστική της EuroLeague και ο Γιώργος Συρίγος έκανε την δική του εκτίμηση για το τι συνέβη στο ΟΑΚΑ στον Sport24 Radio 103,3.

" Ήταν πολλά παιχνίδια μέσα σε ένα. Όποιος έχει το πρώτο ημίχρονο και δεν έχει δει το δεύτερο, δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να προβλέψει την εξέλιξη. Το πρώτο ημίχρονο έμοιαζε με ισπανικό ντέρμπι. Σωματικές επαφές όχι απλά δεν υπήρχαν, αλλά οι ομάδες έβαζαν καλάθια στα πέντε δευτερόλεπτα, με τις άμυνες να μην υπάρχουν. Σε αυτή τη λογική ο Ολυμπιακός όχι μόνο ήταν καλύτερος, αλλά έπαιζε ένα μπάσκετ ολοκληρωτικό. Ο Ολυμπιακός έδειξε κάτι από το μέλλον, κάτι από αυτό που θέλει να επιβάλει ο Μπλατ με τη νέα φιλοσοφία", είπε αρχικά ο Γιώργος Συρίγος.

" Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Παναθηναϊκός, με ένα δίλεπτο που κυριαρχεί αμυντικά, χωρίς να παίξει μπάσκετ απόλυτο, χωρίς να παίξει μπάσκετ που έθελξε, είχε νεύρο αυταπάρνηση και πάρα πολλή ουσία. Ο Καλάθης ήταν αυτός που έβαλε τα πάντα σε μία σειρά, σε μία απόλυτη εμφάνιση με βάση τα δεδομένα του αγώνα. Ο Παναθηναϊκός αντέδρασε υποδειγματικά όπως είχαν διαμορφωθεί τα δεδομένα στο πρώτο ημίχρονο και με τον Ολυμπιακό να αγγίζει το τέλειο", λέει μεταξύ άλλων ο Γιώργος Συρίγος, ο οποίος στάθηκε ακόμα στην συμβολή των Αντετοκούνμπο, Λεκαβίτσιους και Γκιστ.


Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ