EUROLEAGUE

Το "respect" του Σπανούλη στον Ναβάρο

Το "respect" του Σπανούλη στον Ναβάρο

Ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο πήρε την απόφαση να κρεμάσει την φανέλα του και το "αντίο" στα παρκέ του 38χρονου Ισπανού δεν γινόταν να μείνει ασχολίαστο από τον Βασίλη Σπανούλη.

Ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο ύστερα από 21 χρόνια αποφάσισε να αποχωρήσει από τα παρκέ και ο Βασίλης Σπανούλης μέσω Instagram εξέφρασε τον σεβασμό του στον θρυλικό αρχηγό της Μπαρτσελόνα.

Ο V-Span και ο εμβληματικός αρχηγός της Μπαρτσελόνα στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την ομάδα της Καταλονίας στο ΣΕΦ την σεζόν 2015-16 είχαν ανταλλάξει φανέλες και ο ηγέτης των "ερυθρολεύκων" "ανέβασε" στο Instagram την σχετική φωτογραφία, την οποία συνόδευσε με το σχόλιο "συγχαρητήρια στον Χουάν Κάρλος Ναβάρο για την θρυλική καριέρα του!!! Σεβασμός!".

Ο Χουάν αποσύρθηκε από τα παρκέ ως πρώτος σκόρερ, πρώτος σε αξιολόγηση και πρώτος σε λεπτά συμμετοχής και σε συμμετοχές στην EuroLeague και ο Βασίλης Σπανούλης - ο οποίος έχει την δυνατότητα να τον ξεπεράσει σε αυτές τις στατιστικές κατηγορίες - εξέφρασε με αυτόν τον τρόπο τον σεβασμό του για εκείνον.

Η ανάρτηση του Βασίλη Σπανούλη:

Congratulations juan carlos for a legendary career !!! Respect !

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Spanoulis Vassilis (@vassilis7span) στις

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ