EUROLEAGUE

Το "όχι" του Μιλουτίνοβ στα 6 εκατ. ευρώ της Μπαρτσελόνα

 EUROLEAGUE / ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÔÓÓÊÁ  (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÔÓÓÊÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

H Μπαρτσελόνα ήθελε τον Νίκολα Μιλουτίνοβ, ο παίκτης ήθελε Ισπανία, όμως η οικονομική διαφορά τον έστειλε στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Η Μπαρτσελόνα είχε την ευκαιρία για το μεγάλο κόλπο με τον Νίκολα Μιλουτίνοβ, όμως η προσφορά δεν ικανοποίησε τις - υψηλές αν μη τι άλλο - απαιτήσεις του κι έτσι ο Σέρβος σέντερ προτίμησε τελικά την παγωμένη Μόσχα.

Είναι αλήθεια ότι ο Μιλουτίνοβ προτιμούσε να ζήσει για τα επόμενα τρία χρόνια στη Βαρκελώνη και όχι στην Ρωσία, αλλά η Μπαρτσελόνα δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να του προσφέρει 7 εκατομμύρια ευρώ για τριετές συμβόλαιο. Τόσα ζήτησε τον Φεβρουάριο ο 26χρονος σέντερ, ο οποίος ήταν διατεθειμένος να υπογράψει και με λιγότερα χρήματα σε σχέση με την ΤΣΣΚΑ, μόνο και μόνο στην προοπτική να φορέσει τα μπλαουγκράνα και να δουλέψει στην Ισπανία.

Η Μπαρτσελόνα έφτασε να προσφέρει μέχρι 6 εκατομμύρια ευρώ για τριετές συμβόλαιο, ήδη δηλαδή περισσότερα από τα 5.4 εκατ του Ολυμπιακού για το ίδιο χρονικό διάστημα. Ομως δεν θα άφηνε τους ερυθρόλευκους για 200.000 το χρόνο, ούτε θα "πετούσε" 2 εκατομμύρια ευρώ που ήταν η διαφορά με την ΤΣΣΚΑ.

Κάπως έτσι ο Μιλουτίνοβ αποδέχθηκε τελικά τα 8 εκατομμύρια ευρώ της ΤΣΣΚΑ για τρία χρόνια και όπως αποδείχθηκε ήταν τυχερός, διότι η συμφωνία του ήρθε λίγο πριν ξεσπάσει η Πανδημία του κορονοϊού στην Ευρώπη. Αν δεν είχε συμβεί όλο αυτό, ίσως τώρα να μην ίσχυε καμία από τις προτάσεις που είχε στα χέρια του.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ