EUROLEAGUE

Το νοσταλγικό αφιέρωμα του Ολυμπιακού: "Όταν αντιμετωπίσαμε τον ΛεΜπρόν"

Το νοσταλγικό αφιέρωμα του Ολυμπιακού: "Όταν αντιμετωπίσαμε τον ΛεΜπρόν"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ένα φοβερό throwback έκανε η ΚΑΕ Ολυμπιακός, που δημοσίευσε ανέκδοτες έως σήμερα φωτογραφίες από τον αγώνα με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς των ΛεΜπρόν Τζέιμς - Σακίλ Ο' Νιλ το 2009.

Έχουν περάσει σχεδόν 11 χρόνια από το ταξίδι του Ολυμπιακού στις ΗΠΑ για αγώνες με ομάδες του ΝΒΑ και με τη σεζόν να έχει "παγώσει" εξαιτίας της ραγδαίας εξάπλωσης του κορονοϊού , οι Πειραιώτες φαίνεται ότι νοστάλγησαν εκείνες τις μέρες με αποτέλεσμα να δημοσιεύσουν ένα πολύ όμορφο αφιέρωμα με εικόνες από την αναμέτρηση στο Κλίβελαντ απέναντι στους Καβαλίερς του ΛεΜπρόν Τζέιμς και του Σακίλ Ο' Νιλ.

" Το πρώτο φιλικό με τα «Σπιρούνια» έγινε στις 10 Οκτωβρίου 2009 και τρεις μέρες μετά, ο Ολυμπιακός βρέθηκε στο Κλίβελαντ. Από τα αρχεία μας ανασύραμε ανέκδοτες φωτογραφίες και υλικό από το συγκεκριμένο παιχνίδι το οποίο θα θυμάται περισσότερο από τον καθένα ο Κώστας Παπανικολάου, αφού επιλέχθηκε από τον κόουτς Γιαννάκη στην αρχική πεντάδα και επωμίστηκε το μακάρισμα του Λεμπρόν Τζέιμς σε ηλικία 19 ετών" αναφέρεται στο olympiacosbc.gr, στο οποίο υπάρχει ένα πλούσιο φωτορεπορτάζ από την αναμέτρηση.

Δείτε το εδώ.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ