ΜΠΑΣΚΕΤ

Το κοπλιμέντο του Σπανούλη για τον Ντέιβιντ Μπλατ

EUROLEAGUE / ×ÉÌÊÉ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ×ÉÌÊÉ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Μια ατάκα του Βασίλη Σπανούλη μετά το τέλος του αγώνα με τη Χίμκι, λέει πολλά για τον ενθουσιασμό που υπάρχει στον Ολυμπιακό στην έναρξη της EuroLeague 2018/19.

Είχαν περάσει λίγα λεπτά από το φινάλε της αναμέτρησης με τη Χίμκι και ο Βασίλης Σπανούλης έκανε τις πρώτες του post-game δηλώσεις της φετινής σεζόν. Ο ηγέτης του Ολυμπιακού είχε 8 πόντους, 4 ριμπάουντ, 7 ασίστ, 1 κλέψιμο και 7 κερδισμένα φάουλ σε 23:42 στην πρεμιέρα της EuroLeague 2018/19, είχε εντυπωσιακά διαστήματα, έβαλε ένα μεγάλο σουτ και μετά το τέλος του αγώνα έπλεξε το εγκώμιο του νέου προπονητή του.

" Είναι όμορφο να παίζεις για τον coach Μπλατ, προσπαθούμε να προσαρμοστούμε στη φιλοσοφία του, τον ακούμε και κάνουμε ό,τι εκείνος θέλει" σχολίασε ο Σπανούλης και συνέχισε λέγοντας πως: " Είναι πάντα όμορφο να κερδίζεις το πρώτο παιχνίδι της σεζόν. Όλοι γνωρίζουν πως είμαστε μια νέα ομάδα, με έναν νέο προπονητή, με νέα φιλοσοφία, απόψε όμως δείξαμε σπουδαίο χαρακτήρα, μείναμε ενωμένοι σαν γροθιά και πήραμε σωστές αποφάσεις στις λεπτομέρειες. Κερδίσαμε έναν δύσκολο αντίπαλο σαν την Χίμκι".

Ο Σάσα Βεζένκοβ, από την πλευρά του, υποστήριξε πως: " Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς, άλλωστε κάθε ματς στη EuroLeague με το νέο της σύστημα είναι σημαντικό. Τους κρατήσαμε στους 66 πόντους και αυτό ήταν όλο το παιχνίδι. Ξέρουμε ότι η σεζόν είναι μεγάλη, είναι ένας μαραθώνιος κι αυτό ήταν απλά το πρώτο παιχνίδι. Θέλουμε να παίζουμε σκληρά και να παλεύουμε για τη μπάλα σε κάθε κατοχή".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ