EUROLEAGUE

Το "έγκλημα" του Ολυμπιακού με τον Πρίντεζη

Το "έγκλημα" του Ολυμπιακού με τον Πρίντεζη

Ο Παντελής Διαμαντόπουλος αποκαλύπτει στο "ΦΩΣ" για τις 12 ενέσεις που έκανε ο Γιώργος Πρίντεζης προκειμένου να βγάλει τη σειρά με την Ζάλγκιρις και τις λανθασμένες αποφάσεις των γιατρών.

Ο Ολυμπιακός δεν "είχε" ουσιαστικά τον Γιώργο Πρίντεζη στο πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν και σύμφωνα με το "ΦΩΣ" και τον Παντελή Διαμαντόπουλο αυτό οφείλεται σε μία σειρά λαθών. Λάθη που έκαναν οι "ερυθρόλευκοι" από τη στιγμή που ο "Πριντ" εμφάνισε πρόβλημα με κάλους, το οποίο κορυφώθηκε μετά την απόφαση του ιατρικού τιμ να του δώσει την άδεια να αρχίσει τρέξιμο τέσσερις ημέρες μετά την επέμβαση.

Όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ, το πρόβλημα άρχισε από την... διάγνωση. Ο Πρίντεζης πήρε αρχικά φάρμακο για μυρμηγκιά, με αποτέλεσμα να παίξει στον αγώνα της Ρωσίας με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας μετέιπ στα δάχτυλακαι να προκαλέσει πληγές στα πόδια του. Με την πάροδο του χρόνου οι πληγές έκλεισαν, ωστόσο οι κάλοι δεν υποχώρησαν, επομένως αποφασίστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση την παραμονή του αγώνα με την Μάλαγα στην Ανδαλουσία.

Οι κάλοι απομακρύνθηκαν και όλα έμοιαζαν καλά. Όχι όμως τόσο γρήγορα. Όπως γράφει ο διευθυντής του Sport24 Radio 103,3, τέσσερις ημέρες μετά την επέμβαση οι γιατροί άναψαν πράσινο φως στον παίκτη να ανέβει στον διάδρομο και να τρέξει, με συνέπεια να σπάσουν τα ράμματα και να μολυνθεί το πόδι.

Η συνέχεια είναι λίγο έως πολύ γνωστή. Ο Πρίντεζης ήταν ωσεί παρών στη σειρά με την Ζάλγκιρις και δεν βρισκόταν καν στη διάθεση του Γιάννη Σφαιρόπουλου για τον κρίσιμο τέταρτο αγώνα. Ο 33χρονος φόργουορντ χρειάστηκε να κάνει 12 ενέσεις για να βγάλει τη σειρά με την Ζάλγκιρις . Θα χρειαζόταν και 13η για να παίξει στον τέταρτο αγώνα...

Photo credits: eurokinissi.gr

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ