EUROLEAGUE

Το αφιέρωμα της EuroLeague στον… γίγαντα Ολυμπιακό!

Το αφιέρωμα της EuroLeague στον… γίγαντα Ολυμπιακό!
EUROKINISSI

Μία εβδομάδα πριν από το πρώτο τζάμπολ της EuroLeague, οι διοργανωτές παρουσίασαν μέσω ενός video τον νέο Ολυμπιακό, έναν "γίγαντα" του ευρωπαϊκού μπάσκετ, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Λίγες ημέρες απομένουν για την επίσημη έναρξη της EuroLeague. Οι διοργανωτές δημοσίευσαν το video αφιέρωμα στην ομάδα του Ολυμπιακού, με τους πρωταγωνιστές να μιλούν για τον μεγάλο στόχο που έχουν θέσει τη φετινή χρονιά.

" Δεν έχουμε κερδίσει τον τίτλο τα τελευταία 5 χρόνια, επομένως θέλουμε να επιστρέψουμε στο Final 4, που θα γίνει στο Βελιγράδι φέτος και θα έχουμε φιλάθλους μας εκεί. Θα είναι περισσότερο σαν να παίζουμε εντός έδρας. Ελπίζω να είμαστε εκεί και να προσπαθήσουμε να πάρουμε τον τίτλο", σχολίασε ο Βαγγέλης Μάντζαρης.

Ο Κώστας Παπανικολάου συμπλήρωσε: " Προφανώς θέλουμε κάτι καλύτερο φέτος. Πρέπει κάθε ημέρα να δείχνουμε χαρακτήρα και πνεύμα νικητή. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά, πρώτα να βρεθούμε ως ομάδα κι έπειτα να παίξουμε".

Το δικό του μήνυμα έστειλε κι ο Βασίλης Σπανούλης. " Πιστεύουμε στην ομάδα μας, ξέρουμε τι μπορούμε να κάνουμε. Ποτέ δεν παραδινόμαστε. Πάντα παλεύουμε, πάντα ψάχνουμε να βρούμε τη λύση για να επιστρέψουμε και να νικήσουμε”". Για τον περσινό τελικό με τη Φενέρμπαχτσε, ο αρχηγός του Ολυμπιακού, είπε: " Ξοδέψαμε πολλή ενέργεια στον ημιτελικό για να επιστρέψουμε και να νικήσουμε με αποτέλεσμα να είμαστε κάπως άδειοι ψυχολογικά στον τελικό".

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αναφέρθηκε στη μεταγραφή του Κιμ Τιλί: " Είναι αθλητικός, θα μας δώσει αθλητικότητα, ταχύτητα και φυσικά το μακρινό σουτ". Ο ίδιος ο Γάλλος τόνισε: " Μου είπαν πριν έρθω εδώ ότι είναι μία μεγάλη οικογένεια, με εκπληκτικό κλίμα, που όλοι βοηθούν ο ένας τον άλλον. Δουλεύουμε μαζί κι αυτό είναι κάτι που μου αρέσει στον Ολυμπιακό. Με έβαλαν στην οικογένεια και νιώθω ήδη μέλος της".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ