EUROLEAGUE

Τιλί: "Σφαιρόπουλος και Σπανούλης με έπεισαν"

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΑΙΚΤΗ  ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΙΜ ΤΙΛΙ (EUROKINISSI SPORTS / ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ)
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΑΙΚΤΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΙΜ ΤΙΛΙ (EUROKINISSI SPORTS / ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Κιμ Τιλί επισκέφτηκε το ΣΕΦ, για πρώτη φορά ως παίκτης του Ολυμπιακού, μιλώντας για την απόφασή του να μετακομίσει στην Ελλάδα, μετά από τρία χρόνια στη Βιτόρια.

Ο Κιμ Τιλί ταξίδεψε το πρωί της Δευτέρας (10/7) για την Ελλάδα, προκειμένου να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και να παρουσιαστεί στους δημοσιογράφους. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού έλυσε πρώτα τις απορίες που υπήρχαν σχετικά με το όνομά του και τον σωστό τονισμό, για να προσθέσει αμέσως μετά πως "είμαι πολύ ενθουσιασμένος που είμαι εδώ, επισκέφτηκα τα αποδυτήρια και το γήπεδο και ήδη η ενέργεια που παίρνω είναι μεγάλη. Ο Ολυμπιακός είναι μία από τις πιο ιστορικές ομάδες της Ευρώπης, γι αυτό είναι τιμή μου να είμαι εδώ".

Όταν ρωτήθηκε για τις παραμέτρους της μετακόμισής του στην Ελλάδα, απάντησε πως " μέσα σε δύο ημέρες έκλεισε η συμφωνία, από την στιγμή που μου έγινε η πρόταση μέχρι την στιγμή που απάντησα θετικά", ενώ πρόσθεσε: "Είχα πολύ καλή κουβέντα με τον προπονητή, την επόμενη μίλησα επίσης με τον Βασίλη Σπανούλη. Οι δύο αυτές συζητήσεις που είχα με έπεισαν να παίξω για τον Ολυμπιακό, κάτι το οποίο μετέφερα στον ατζέντη μου. Έτσι, αποδέχθηκα πολύ γρήγορα την πρόταση που μου έγινε και είμαι πλέον παίκτης του Ολυμπιακού".

Αναφορικά με τη συνύπαρξή του με τον Γιώργο Πρίντεζη στο "4" ανέφερε ότι " ο Γιώργος (Πρίντεζης) είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στην Ευρώπη την τελευταία δεκαετία. Περιμένω να συνεργαστούμε και να μάθω πολλά από αυτόν", ενώ σχολιάζοντας τα μηνύματα αγάπης που δέχθηκε από τους φίλους των "ερυθρολεύκων", είπε: " Πήρα πολλά όμορφα μηνύματα από τους φίλους της ομάδας, είναι πολύ ωραίο να σε υποδέχονται έτσι. Είναι ένα κίνητρο για να δουλέψω σκληρά να τους ικανοποιήσω".

Δεν παρέλειψε βέβαια να τονίσει πως " στόχος μου είναι να πάμε όσο το δυνατόν πιο μακριά στην Turkish Airlines EuroLeague. Σε κάθε νέο συμβόλαιο που κάνω, θέλω να είμαι σε μία καλύτερη ομάδα. Αυτός είναι ο στόχος μου κάθε φορά. Πλέον είμαι σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης και θα παλέψω για να κατακτήσω τίτλους", για να καταλήξει απαντώντας σε ερώτηση για το EuroBasket του Σεπτεμβρίου και το γεγονός πως η Γαλλία βρίσκεται στον ίδιο όμιλο με την Ελλάδα, αυτόν του Ελσίνκι:

" Θα παίξω απέναντι σε αρκετούς νέους συμπαίκτες μου, θα είναι συναρπαστικό όλο αυτό. Η πρώτη συγκέντρωση με την εθνική ομάδα είναι στο τέλος του μήνα, οπότε θα προετοιμαστούμε για το EuroBasket. Θα είναι ένα συναρπαστικό καλοκαίρι".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ