EUROLEAGUE

Τιλί: "Επικίνδυνη η Μπάμπεργκ, σύντομα στο 100% "

Τιλί: "Επικίνδυνη η Μπάμπεργκ, σύντομα στο 100% "
EUROKINISSI

Η Μπάμπεργκ δεν έχει να χάσει κάτι απέναντι στον Ολυμπιακό (9/3, 21:00), γεγονός που αυξάνει τον βαθμό επικινδυνότητας της αναμέτρησης για τους "ερυθρόλευκους", όπως τόνισε ο Κιμ Τιλί που είναι κοντά στο να φτάσει στο 100% των δυνατοτήτων του. Τι είπε ο Νίκολα Μιλουτίνοβ...

Ο Ολυμπιακός στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της EuroLeague φιλοξενεί την Μπάμπεργκ (9/3, 21:00) και ο Κιμ Τιλί θέλει η ομάδα του να αντιμετωπίσει με σοβαρότητα την αναμέτρηση, ώστε να μην αφήσει την πρωταθλήτρια Γερμανίας να κάνει το... restart.

"Θα είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Η Μπάμπεργκ είναι ύπουλη ομάδα, έχει πολύ καλούς και έξυπνους παίκτες, αλλά πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να πάρουμε τη νίκη. Με την αλλαγή προπονητή θα θέλουν να αντιδράσουν, οπότε πρέπει να είμαστε έτοιμοι να τους αντιμετωπίσουμε", είπε ο Γάλλος πάουερ φόργουορντ και στη συνέχεια του ζητήθηκε να σχολιάσει το γεγονός πως η Μπάμπεργκ δεν έχει να χάσει κάτι απέναντι στον Ολυμπιακό:

" Για αυτό τον λόγο το παιχνίδι είναι πολύ επικίνδυνο. Η Μπάμπεργκ θα αγωνιστεί χωρίς πίεση, οπότε πρέπει να είμαστε πολύ σοβαροί και να παίξουμε με ένταση στο παρκέ".

Τέλος, ο Κιμ Τιλί ρωτήθηκε για τον βαθμό της αγωνιστικής του ετοιμότητας: "Κάθε εβδομάδα που περνάει νιώθω καλύτερα. Ακόμη δεν είμαι στο 100%, αλλά προσπαθώ μέσω της άμυνας κυρίως να βοηθάω την ομάδα μου. Προσπαθώ καθημερινά να βελτιώνομαι και πιστεύω πως είμαι κοντά στο να φτάσω στο 100%".

ΜΙΛΟΥΤΙΝΟΒ: "ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ Η ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ"

Ο Νίκολα Μιλουτίνοβ από την πλευρά του αρχικά ρωτήθηκε για την παράδοση (2-5) των αναμετρήσεων που είναι υπέρ της γερμανικής ομάδας. "Δεν μπορώ να πω κάτι για αυτό. Θα αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι, όπως όλα τα άλλα και θα κάνουμε το καλύτερο για να πάρουμε τη νίκη".

Για το πόσο κοντά είναι ο Ολυμπιακός είναι στο να πάρει το πλεονέκτημα έδρα στα πλέι οφ της EuroLeague, ο Σέρβος σέντερ παρατήρησε πως "εμείς επικεντρωνόμαστε μόνο στο παιχνίδι. Αυτό μόνο μετράει για εμάς. Βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά".

Τέλος, ο Νίκολα Μιλουτίνοβ αναφέρθηκε στην ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Μπάμπεργκ από τον Λούκα Μπάνκι: "Σίγουρα με τον νέο προπονητή θα προσπαθήσουν να παίξουν καλύτερα και να αντιδράσουν. Θα είναι έτοιμοι για το παιχνίδι, αλλά κι εμείς πρέπει να αντιδράσουμε για να πάρουμε τη νίκη".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ