EUROLEAGUE

Τα κόκκινα παπούτσια του Σπανούλη

Τα κόκκινα παπούτσια του Σπανούλη

Ο Βασίλης Σπανούλης δεν αλλάζει εύκολα συνήθειες. Εσχάτως άλλαξε χρώμα παπουτσιών. Στο final four όμως τα κόκκινα παπούτσια θα πατήσουν ξανά την Sinan Erdem.

Οσοι είναι ιδιαίτερα παρατηρητικοί, έχουν διαπιστώσει ότι ο Βασίλης Σπανούλης έχει αλλάξει ξαφνικά χρώμα στα μπασκετικά του παπούτσια. Τι συμβαίνει; Πώς το έκανε αυτό ο αρχηγός του Ολυμπιακού; Θα εμφανιστεί με λευκά Nike και στο final four της Πόλης;

Διότι ο 35χρονος γκαρντ φόρεσε λευκά παπούτσια στα δύο ματς με τον Αρη για τα ημιτελικά των πλέι οφ της Stoiximan.gr Basket League και στην προπόνηση στην Sinan Erdem εμφανίστηκε πάλι με το ίδιο χρώμα μπασκετικών Nike.

EUROLEAGUE / FINAL-4 / ÐÑÏÐÏÍÇÓÇ ÔÏÕ ÏËÕÌÐÉÁÊÏÕ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
EUROLEAGUE / FINAL-4 / ÐÑÏÐÏÍÇÓÇ ÔÏÕ ÏËÕÌÐÉÁÊÏÕ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Δεν το συνηθίζουν αυτό οι μεγάλοι παίκτες και η απορία εύλογη. Την απάντηση την έδωσε ο ίδιος και έβαλε τα πράγματα στη θέση του: " Στο ελληνικό πρωτάθλημα έβαλα τα λευκά για να στρώσω. Στο final four θα φορέσω πάλι τα κόκκινα", εξήγησε και οι... παρατηρητικοί ησύχασαν. Γιατί τα γούρια δεν αλλάζουν λίγο πριν από το πιο μεγάλο ραντεβού της χρονιάς.

BASKET LEAGUE / 2ïò ÇÌÉÔÅËÉÊÏÓ / ÁÑÇÓ - ÏÓÖÐ (MOTION TEAM)
BASKET LEAGUE / 2ïò ÇÌÉÔÅËÉÊÏÓ / ÁÑÇÓ - ÏÓÖÐ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Για τους... άπιστους; Δείτε το χρώμα παπουτσιών φορούσε ο Σπανούλης στα ματς με την Εφές (οι φωτό είναι από το 4ο και το 5ο ματς) και στα παιχνίδια με τον Αρη και στην προπόνηση της Πέμπτης στην Πόλη.

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÏÓÖÐ - ÁÍÁÍÔÏËÏÕ ÅÖÅÓ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / OLYMPIAKOS - ANADOLU EFES (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÏÓÖÐ - ÁÍÁÍÔÏËÏÕ ÅÖÅÓ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / OLYMPIAKOS - ANADOLU EFES (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÁÍÁÍÔÏËÏÕ ÅÖÅÓ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / ANADOLU EFES - OLYMPIAKOS (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÁÍÁÍÔÏËÏÕ ÅÖÅÓ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / ANADOLU EFES - OLYMPIAKOS (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS
TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ