EUROLEAGUE

Συρίγος για το Ολυμπιακός - Βαλένθια: "Τελειώσαν τα πειράματα"

Συρίγος για το Ολυμπιακός - Βαλένθια: "Τελειώσαν τα πειράματα"
EUROKINISSI

Ο Γιώργος Συρίγος σχολίασε στο Sport24 Radio 103.3 τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Βαλένθια, τονίζοντας ότι βγήκαν μπροστά οι παλιοί, ενώ στάθηκε στον ρόλο του Αντώνη Κόνιαρη.

Ο Ολυμπιακός διέλυσε με 89-63 την Βαλένθια για την 2η αγωνιστική της EuroLeague, βγάζοντας αντίδραση μετά το άσχημο ξεκίνημα που έκανε στην σεζόν. Ο Γιώργος Συρίγος σχολίασε στο Sport24 Radio 103.3 την εικόνα του Ολυμπιακού, τονίζοντας ότι οι Νίκολα Μιλουτίνοβ, Βασίλης Σπανούλης και Γιώργος Πρίντεζης βγήκαν μπροστά, ενώ σχολίασε και τον ρόλο του Αντώνη Κόνιαρη.

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε σε μία συνταγή την οποία την γνωρίζει καλά. Ο Κόνιαρης σε θέση πόιντ γκαρντ, να θυμίζει την παλιά εποχή. Τα απλά, που είναι πολύ σημαντικά. Ο Σπανούλης στον ρόλο του ηγέτη και ένας Μιλουτίνοβ που από το πρώτο δευτερόλεπτο έσπειρε τον τρόμο από το πρώτο δευτερόλεπτο" σχολίασε αρχικά ο Γιώργος Συρίγος, για να συμπληρώσει:

" Τελειώσαν τα πειράματα. Ξεκάθαρα 4 ο Κουζμίνσκας. Εκτός δωδεκάδας ο Χαπ, άρα ο Ρούμπιτ θα παίξει στο 5 τα λεπτά του κυρίαρχου Μιλουτίνοβ και ούτε καθ' εξής. Αυτό δημιούργησε ένα ντόμινο και άπαντες πήγαν στην θέση τους και πάντοτε όλο και πιο κοντά στο παλαιό δόγμα".

Κλείνοντας, ο Γιώργος Συρίγος τόνισε: "Ο Ολυμπιακός ήταν τόσο απόλυτος και τόσο ορμητικός, όπου ουσιαστικά δεν είχαμε παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός έβγαλε νεύρο και αυτό ήταν ένα σημάδι ότι είχε την ενέργεια και την συγκέντρωση να αλλάξει τα πράγματα.

Μην υπερενθουσιαστεί κανεις. Σίγουρα αυτό είναι σημαντικό, δεν είναι όμως απολύτως ενδεικτικό για το μέλλον".

Ακούστε ολόκληρο το σχόλιο του Γιώργου Συρίγου στο Sport24 Radio 103.3:

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ