EUROLEAGUE

Συγκινητικό πανό στο ΣΕΦ για τα θύματα της Θύρας 7

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - PANATHINAIKOS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - PANATHINAIKOS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η θλιβερή επέτειος της τραγωδίας της Θύρας 7 πλησιάζει και οι φίλοι του Ολυμπιακού ύψωσαν ένα συγκινητικό πανό στο ΣΕΦ για τα 21 θύματα της 8ης Φλεβάρη του 1981.

Την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου συμπληρώνονται 37 χρόνια από την τραγωδία της Θύρας 7, σε μια θλιβερή επέτειο για τον ελληνικό αθλητισμό.

Οι φίλοι του Ολυμπιακού θα έχουν την δυνατότητα να τιμήσουν την μνήμη των 21 θυμάτων, στο ετήσιο μνημόσυνο που θα πραγματοποιηθεί στον περιβάλλοντα χώρο του "Γεώργιος Καραϊσκάκης" το Σάββατο 3/2.

Στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Φενέρμπαχτσε, για την 21η αγωνιστική της Euroleague, οι φίλοι του Ολυμπιακού που έδωσαν το παρών στο ΣΕΦ ύψωσαν ένα συγκινητικό πανό με το μήνυμα "δεν φύγατε ποτέ από κοντά μας... 8/2/1981", εις μνήμην των θυμάτων της Θύρας 7.

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - FENERBAHCE / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - FENERBAHCE / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Photo credits: eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ