EUROLEAGUE

Στρόμπερι: "Να παίξουμε με αυτοπεποίθηση"

Στρόμπερι: "Να παίξουμε με αυτοπεποίθηση"
INTIME SPORTS

Ο Ντι Τζέι Στρόμπερι είναι νεοφερμένος στον Ολυμπιακό, αλλά φαίνεται πως έχει μπει στη φιλοσοφία της ομάδας του, όπως προκύπτει και από όσα δήλωσε ενόψει του αγώνα με την Τσεντεβίτα (15/10, 21:45). Τι είπε ο Αγραβάνης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ντι Τζέι Στρόμπερι ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στη Τσεντεβίτα, η οποία θα διεξαχθεί την Πέμπτη (15/10, 21:45).

Ο Αμερικανός γκαρντ-φόργουορντ δήλωσε: "Πρέπει να παίξουμε με αυτοπεποίθηση, να παίξουμε σκληρή άμυνα και να πάρουμε τα ελεύθερα σουτ που θα μας δώσουν οι αντίπαλοί μας.

Κλειδί για εμάς είναι η άμυνα που θα παίξουμε και θα πρέπει να τα δώσουμε όλα σε αυτό το κομμάτι. Από εκεί θα βρούμε πόντους και στον αιφνιδιασμό και θα συνεχίσουμε το παιχνίδι μας".

Αγραβάνης: "Είναι καιρός να βρεθούμε ο ένας με τον άλλον"

Ξεκινάμε την ευρωπαϊκή πορεία μας. Πρώτος μας αντίπαλος είναι η Τσεντεβίτα. Παίζουμε στην έδρα μας, γιατί αυτό το γήπεδο το θεωρούμε έδρα μας. Θα έχουμε τον κόσμο μας. Είναι καιρός να βρεθούμε ο ένας με τον άλλον και παιχνίδι με παιχνίδι να γινόμαστε καλύτεροι. Σκοπός μας είναι να βελτιωνόμαστε.

Μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό παίξαμε με τον Κολοσσό. Ευελπιστούμε με την Τσεντεβίτα να κάνουμε καλύτερο παιχνίδι και φυσικά να φτάσουμε στη νίκη", δήλωσε ο 21χρονος πάουερ φόργουρντ του Ολυμμπιακού, Δημήτρης Αγραβάνης και συνέχισε για την Τσεντεβίτα:

"Είναι καλή ομάδα. Έχει πολλούς νεαρούς παίκτες και είναι αθλητική ομάδα. Σίγουρα πρέπει να προσέξουμε και να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά".

Για τον αγώνα στα "Δύο Αοράκια", είπε: "Είτε παίζεις εντός έδρας, είτε εκτός, πας για να νικήσεις. Αυτός είναι ο στόχος. Σίγουρα είναι ωραίο να παίζεις σε ένα τόσο γνώριμο γήπεδο κι επίσης είναι ακόμα πιο όμορφο να έχεις τους φιλάθλους κοντά για 40' και να σε υποστηρίζουν για να πάρεις τη νίκη"

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ