ΜΠΑΣΚΕΤ

Στρέλνιεκς: "Δεν με νοιάζει η στατιστική, να μάθουμε από την ήττα"

Στρέλνιεκς: "Δεν με νοιάζει η στατιστική, να μάθουμε από την ήττα"

O Γιάνις Στρέλνιεκς "διασώθηκε" από το... ναυάγιο του Ολυμπιακού απέναντι στην Νταρουσάφακα, αλλά ο ίδιος δεν στάθηκε στην προσωπική του απόδοση.

Ο Γιάνις Στρέλνιεκς εξήγησε γιατί ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη επί της Νταρουσάφακα τονίζοντας πως η ομάδα του έχει να μάθει πολλά από την ήττα της στην 15η "στροφή" της EuroLeague.

"Δεν με νοιάζει τι γράφει η στατιστική. Η Νταρουσάφακα έπαιξε πιο σκληρά από εμάς. Είχαν μόλις μία νίκη, αλλά τελευταία έπαιζαν πιο καλά. Έπαιξαν καλύτερα. Είμαστε μία σκληρή ομάδα, αλλά δεν το δείξαμε απόψε. Τους αφήσαμε να κάνουν το παιχνίδι που ήθελαν. Στην άμυνα στο «πέντε εναντίον πέντε» κάναμε καλή δουλειά, αλλά τους αφήσαμε να τρέξουν, όπως ήθελαν", δήλωσε αρχικά ο 29χρονος Λετονός γκαρντ στην κάμερα της Nova, ενώ αναφερόμενος στο φινάλε της αναμέτρησης, είπε:

"Πήραμε μερικές λανθασμένες αποφάσεις και ήμασταν βιαστικοί. Ίσως έπρεπε να χάσουμε αυτό το παιχνίδι για να μάθουμε από αυτό, να μείνουμε προσγειωμένοι και τα πόδια μας να παραμείνουν στο έδαφος".

όσον αφορά το αν η ομάδα του σκέφτεται πλέον το ματς με τον Παναθηναϊκό (4/1), ο Γιάνις Στρέλνιεκς είπε: "Όχι ακόμα. Υπάρχει πρώτα το παιχνίδι του πρωταθλήματος πρώτα με τον ΠΑΟΚ (30/1). Φυσικά, όμως, γνωρίζει πως μετά ακολουθεί το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό".

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ