EUROLEAGUE

Στο Sinan Erdem Dome ο Γιώργος και ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος

EUROLEAGUE / FINAL-4 / ÐÑÏÐÏÍÇÓÇ ÔÏÕ ÏËÕÌÐÉÁÊÏÕ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
EUROLEAGUE / FINAL-4 / ÐÑÏÐÏÍÇÓÇ ÔÏÕ ÏËÕÌÐÉÁÊÏÕ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος βρέθηκαν στην τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού πριν τον ημιτελικό με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και είχαν και θερμή χειραψία με το "αφεντικό" της ρωσικής ομάδας, Αντρέι Βατούτιν (VIDEO).

Πάντα εκεί στα μεγάλα παιχνίδια, πάντα στο πλευρό της αγαπημένης τους ομάδας, πάντα αγχωμένοι και ανυπόμονοι. Αυτό έβλεπες στα πρόσωπά τους και στο Sinan Erdem Dome. Πως ηταν αγχωμένοι για τον αυριανό ημιτελικό με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και ταυτόχρονα ανυπόμονοι για να περάσει η ώρα, η βραδιά, να ξημερώσει η Παρασκευή και να μπούμε για τα καλά στους ρυθμούς της αναμέτρησης.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ: Χάρης Σταύρου

Τα δυο αδέλφια παρακολούθησαν ολόκληρη την προπόνηση του Πρωταθλητή Ελλάδας μαζί με τον Αντιπρόεδρο της ΚΑΕ Γιώργο Σκινδήλια και λίγο πριν το φινάλε της, όταν δηλαδή η ΤΣΣΚΑ Μόσχας μπήκε στο γήπεδο για την αλλαγή της σκυτάλης, είχαν θερμή χειραψία με το αφεντικό της ρωσικής ομάδας Αντρέι Βατούτιν που ίσως μέσα του θα ήθελε να τους... αποφύγει. Δεν είναι και λίγες οι ήττες που έχει γνωρίσει από τον Ολυμπιακό τα τελευταία χρόνια.



TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ