EUROLEAGUE

Τραυματίστηκε στο γόνατο ο Αγραβάνης, θα υποβληθεί σε εξετάσεις το πρωί του Σαββάτου

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÁÍÁÍÔÏËÏÕ ÅÖÅÓ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / ANADOLU EFES - OLYMPIAKOS (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÁÍÁÍÔÏËÏÕ ÅÖÅÓ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / ANADOLU EFES - OLYMPIAKOS (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Αγωνία στο Λιμάνι, καθώς μετά τον Κώστα Παπανικολάου τραυματίστηκε και ο Δημήτρης Αγραβάνης που θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.

Τα νέα για το πρόβλημα του Κώστα Παπανικολάου φαίνονται καλά , όμως στον Ολυμπιακό προβληματίζονται καθώς στην άνετη επικράτηση επί του Ερυθρού Αστέρα προέκυψε και δεύτερος τραυματισμός. Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Αγραβάνης (που έπαιξε 13:49 για να σκοράρει 3 πόντους με 0/2 δίποντα και 1/2 τρίποντα) χτύπησε στο γόνατο, με αποτέλεσμα να υπάρξει ανησυχία για την κατάστασή του.

Ο 23χρονος πάουερ φόργουορντ θα πάει το πρωί του Σαββάτου στο νοσοκομείο, ώστε να υποβληθεί σε ενδελεχείς ιατρικές εξετάσεις που θα δείξουν το μέγεθος του προβλήματος. Υπενθυμίζουμε πως οι Πειραιώτες θα ταξιδέψουν στη Ρόδο για να αντιμετωπίσουν το απόγευμα της ερχόμενης Δευτέρας τον φιλόδοξο Κολοσσό, ενώ στη συνέχεια θα ταξιδέψουν στο Μιλάνο για να παίξουν απέναντι στην αλλοπρόσαλλη Αρμάνι που νίκησε απόψε τη Μπάμπεργκ.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ