EUROLEAGUE

Στην πρώτη γραμμή ο Παπαπέτρου

Στην πρώτη γραμμή ο Παπαπέτρου
EUROKINISSI

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου έκανε το step up στο διάστημα απουσίας του Κώστα Παπανικολάου και στον πρώτο αγώνα της σειράς του Ολυμπιακού με την Ζάλγκιρις (21:15 Live Blog από το Sport24.gr) καλείται να παραμείνει στην πρώτη γραμμή της μάχης.

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ζάλγκιρις (21:15, LIVE Blog από το Sport24.gr) και ο Ιωάννης Παπαπέτρου καλείται να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις που πραγματοποιεί τον τελευταίο μήνα και να καλύψει το κενό του Κώστα Παπανικολάου.

Ο Κώστας Παπανικολάου δεν θα αγωνιστεί στο πρώτο ματς της προημιτελικής σειράς της EuroLeague , καθώς οι ενοχλήσεις στο αριστερό - αυτή την φορά - γόνατο που τον ταλαιπωρούν από την Κυριακή (15/4), παραμένουν και ο Ιωάννης Παπαπέτρου καλείται να παίξει και πάλι για τον... αδελφό του.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου τον τελευταίο μήνα κουβαλάει περισσότερο βάρος στην πλάτη του, καθώς ο Κώστας Παπανικολάου έχει απουσιάσει από τις αναμετρήσεις της Stoiximan.gr Basket League με το Ρέθυμνο Cretan Kings, τον Κολοσσό H Hotels, τον Κόροιβο και την ΑΕΚ, ενώ εκτός έμεινε και στα τελευταία πέντε παιχνίδια της κανονικής διάρκειας της EuroLeague (με την Μπαρτσελόνα, την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, την Αναντολού Εφές, την Ουνικάχα Μάλαγα και την Ζάλγκιρις).

Ο "Πάπι", όμως, βγήκε μπροστά και κάλυψε μέρος του κενού που δημιουργήθηκε από την απουσία του Παπανικολάου, ενώ λόγω των προβλημάτων που αντιμετώπισαν ο Γιώργος Πρίντεζης, ο Κιμ Τιλί, αλλά και ο Τζαμέλ ΜακΛίν υπήρξαν φορές που χρειάστηκε να ανέβει μία θέση και να αγωνιστεί στο "4". Ο Παπαπέτρου στην αναμέτρηση με την Αναντολού Εφές πραγματοποίησε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις του στην EuroLeague κάνοντας τρία ρεκόρ καριέρας , ενώ στο διάστημα απουσίας του Κώστα Παπανικολάου φλέρταρε σχεδόν αδιάκοπα με το βραβείο του MVP της ομάδας του στα παιχνίδια της Stoiximan.gr Basket League. Απέναντι στο Λαύριο μάλιστα ο "Πάπι" με 19 πόντους και 14 ριμπάουντ (ρεκόρ καριέρας) έκανε το πρώτο του νταμπλ - νταμπλ στην καριέρα του .

Ο Ολυμπιακός το βράδυ θα επιδιώξει να κάνει το πρώτο από τα τρία βήματα που χρειάζεται για να πάρει την πρόκριση για το Final Four και ο Ιωάννης Παπαπέτρου αναμένεται να έχει βασικό ρόλο στα πλάνα της ομάδας του Γιάννη Σφαιρόπουλου, καθώς ο Κώστας Παπανικολάου δεν θα δώσει το "παρών", ενώ οι Γιώργος Πρίντεζης και Κιμ Τιλί προέρχονται από τραυματισμούς.

Τα στατιστικά του Παπαπέτρου στην EuroLeague κατά την διάρκεια της απουσίας του Παπανικολάου:

Στην πρώτη γραμμή ο Παπαπέτρου

*Εκτός έδρας.

Τα στατιστικά του Παπαπέτρου στην Stoiximan.gr Basket League στο ίδιο χρονικό διάστημα:

Στην πρώτη γραμμή ο Παπαπέτρου

*Εκτός έδρας.

**Με το Λαύριο και τον Πανιώνιο ο Κώστας Παπανικολάου αγωνίστηκε.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ