EUROLEAGUE

Στην Ουνικάχα Μάλαγα ο Ουίλτζερ

ΓΛΣ ΦΑΡΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ / BASKET LEAGUE(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
ΓΛΣ ΦΑΡΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ / BASKET LEAGUE(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στην Ουνικάχα Μάλαγα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κάιλ Ουίλτζερ, με τη "Diario Sur" να αποκαλύπτει τη συμφωνία του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού με την ισπανική ομάδα.

Από την Ελλάδα στην Ισπανία, κι από τον Πειραιά στη Μάλαγα. Ο Κάιλ Ουίλτζερ ήρθε σε συμφωνία με την Ουνικάχα Μάλαγα για μονοετή συνεργασία, όπως αποκάλυψε η " Diario Sur ", με σκοπό να αντικαταστήσει τον Τζεφ Μπρουκς στο "4" (σ.σ.: έχει κλείσει στην Αρμάνι Μιλάνο).

Ο 26χρονος παίκτης αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην Ευρώπη τη φετινή σεζόν, με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Παρότι ετοιμαζόταν μάλιστα να παίξει στο Summer League με τη φανέλα του Portland, κάτι τέτοιο δεν θα γίνει λόγω της συμφωνίας του με τους "πράσινους". Όπως αναφέρεται μάλιστα στο ισπανικό δημοσίευμα, ζήτησε έξτρα πληροφορίες για την ομάδα και την πόλη από τον Ντομάντας Σαμπόνις, με τον οποίο συνυπήρξε στο Gonzaga στο παρελθόν.

O Καναδός σουτέρ είχε 4.5 πόντους (56% στα δίποντα, 42% στα τρίποντα, 67% στις βολές) και 1.4 ριμπάουντ ανά 9.4 λεπτά συμμετοχής σε 24 αγώνες της EuroLeague, ενώ στην Basket League είχε 8 πόντους με 49% στα δίποντα, 45.5% στα τρίποντα, 81% στις βολές και 3 ριμπάουντ ανά 16.2 λεπτά συμμετοχής σε 15 αγώνες.

Λίγα λεπτά μετά το δημοσίευμα της Diario Sur ήρθε η ανακοίνωση της ισπανικής ομάδας:

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ