EUROLEAGUE

Στη δωδεκάδα ο Μπόγρης, εκτός ο Γουίλτζερ

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÁÍÁÍÔÏËÏÕ ÅÖÅÓ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / ANADOLU EFES - OLYMPIAKOS (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÁÍÁÍÔÏËÏÕ ÅÖÅÓ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / ANADOLU EFES - OLYMPIAKOS (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Την εμπειρία του Γιώργου Μπόγρη προτίμησε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, που άφησε εκτός δωδεκάδας για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό τον Κάιλ Γουίλτζερ.

Ούτε απόψε θα κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ολυμπιακού ο Κάιλ Γουίλτζερ, καθώς ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αποφάσισε να βάλει στη δωδεκάδα του ματς με τον Παναθηναϊκό τον Γιώργο Μπόγρη. Ο τεχνικός των ερυθρολεύκων προτίμησε την εμπειρία του Έλληνα σέντερ από το σουτ του Καναδού φόργουορντ, ο οποίος θα παρακολουθήσει το πρώτο του ντέρμπι αιωνίων από την άκρη του πάγκου.

Ο Γουίλτζερ είχε ταξιδέψει στη Βαρκελώνη, είδε το παιχνίδι με τον Άρη για το Κύπελλο Ελλάδας και περιμένει πλέον την ευκαιρία του. Αυτή θα έρθει πιθανότατα στο παιχνίδι της Κυριακής (18:00) με το Ρέθυμνο Cretan Kings για την Stoiximan.gr Basket League.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ