EUROLEAGUE

Σταυρόπουλος: "Όλα έτοιμα στην Κρήτη"

Σταυρόπουλος: "Όλα έτοιμα στην Κρήτη"
INTIME SPORTS

Ο Χρήστος Σταυρόπουλος μίλησε στον Sport24 Radio 103.3 και την εκπομπή "Fast Break" με τον Σπύρο Καβαλιεράτο για την πρεμιέρα της Euroleague, που θα βρει τον Ολυμπιακό να υποδέχεται την Τσεντέβιτα στα "Δύο Αοράκια".

Ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός Χρήστος Σταυρόπουλος μίλησε στον Σπύρο Καβαλιεράτο και στην εκπομπή "Fast Break" για τις προετοιμασίες ενόψει του πρώτου αγώνα των Ερυθρόλευκων για την Ευρωλίγκα κόντρα στην Τσεντεβίτα, που θα διεξαχθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου Κρήτης "Δύο Αοράκια", στην Πέμπτη 15 Οκτώβρη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τις συσκέψεις που έγιναν, ώστε όλα να είναι έτοιμα για την διεξαγωγή του αγώνα: " Έγινε μια σύσκεψη για θέματα ασφαλείας κατά τη διάρκεια του αγώνα, αλλά και σε ότι αφορά στην άφιξη των αποστολών. Έγινε και μια συνάντηση με τους ανθρώπους του γηπέδου και όλα είναι έτοιμα, προκειμένου οι φίλοι του Ολυμπιακού στην Κρήτη να παρακολουθήσουν έναν μεγάλο ευρωπαϊκό αγώνα".

Για τα εισιτήρια της αναμέτρησης: " Ο κόσμος έχει αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια. Εδώ και 2 μέρες έχουν κυκλοφορήσει τα εισιτήρια και έχουν ήδη πωληθεί περίπου 2.200. Δεν ισχύουν τα διαρκείας, τα οποία έχουν πωληθεί βάσει του πλάνου του ΣΕΦ. Δεν γινόταν να προσαρμοστούν σε ένα άλλο γήπεδο χωρητικότητας περίπου 5.000 ατόμων, το οποίο όμως είναι πολύ ωραίο και σύγχρονο γήπεδο".

Για το αν θα διοργανωθούν κάποιες εκδηλώσεις με αφορμή τον αγώνα: " Πιστεύω ότι θα γίνει ένα επιτυχημένο οργανωτικά παιχνίδι με μεγάλο αγωνιστικό ενδιαφέρον. Θέλουμε να κάνουμε και κάποιες εκδηλώσεις. Σε λίγες ημέρες θα υπάρξουν και οι σχετικές ανακοινώσεις. Το σημαντικό είναι ότι καταφέραμε να γίνει ο αγώνας σε αυτό το γήπεδο, αντί η ομάδα να παίξει σε ένα άδειο γήπεδο, γεγονός που δεν βοηθάει κανέναν και κυρίως το άθλημα".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ