EUROLEAGUE

Στα "must" της αγωνιστικής o Ολυμπιακός και ο Γκριν

Στα "must" της αγωνιστικής o Ολυμπιακός και ο Γκριν
EUROKINISSI

Η EuroLeague ξεχώρισε πέντε στοιχεία από τις αναμετρήσεις της 23ης αγωνιστικής, με την επιστροφή του Έρικ Γκριν στο ΣΕΦ για να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό (22/2, 21:00) να αποτελεί ένα εξ αυτών.

Η EuroLeague πριν από το τζάμπολ κάθε αγωνιστικής συγκεντρώνει πέντε ενδιαφέροντα στοιχεία και αυτό έπραξε και αυτή την φορά δημοσιεύοντας το αντίστοιχο video, το οποίο έχει κι ερυθρόλευκο χρώμα.

Ο Ολυμπιακός στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής (22/2) θα υποδεχθεί την Βαλένθια και ο Έρικ Γκριν θα βρεθεί αντιμέτωπος με την τέως ομάδα. Ο Αμερικανός γκαρντ έχει αντιμετωπίσει ξανά τον Ολυμπιακό, αλλά αυτή θα είναι η πρώτη φορά μετά την υπογραφή του στη Βαλένθια, που θα παίξει στο ΣΕΦ.

Επίσης, θέση στο video έχουν ο Σβέτισλαβ Πέσιτς, ο οποίος στο παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με την Ρεάλ (23/2) θα επανεμφανιστεί στην EuroLeague και το σερί 12-0 που τρέχει η ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα απέναντι στην Μπασκόνια. Η Euroleague ξεχώρισε και τον Άντριου Γκάουντλοκ της Αρμάνι Μιλάνο, ο οποίος θα αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα του, Φενέρμπαχτσε (22/2). Ο Αμερικανός γκαρντ της Μιλάνο είχε παίξει στη Φενέμπαχτσε την σεζόν 2014-15, όταν η τουρκική ομάδα συμμετείχε για πρώτη φορά στην ιστορία της σε Final Four.

Τέλος και με αφορμή την αναμέτρηση της Αναντολού Εφές με την Ζάλγκιρις (23/2) γίνεται αναφορά στον Κρούνοσλαβ Σιμόν, ο οποίος το 2014 ως παίκτης ως της Λοκομοτίβ Κουμπάν απέναντι στην ομάδα του Κάουνας είχε συγκεντρώσει 35 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης και είχε κάνει career high.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ