EUROLEAGUE

Βασίλης Σπανούλης: "Το πιο πιθανό είναι να παίξω του χρόνου"

EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Βασίλης Σπανούλης τόνισε πως θα ήθελε να συνδυάσει την πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ στην ιστορία της EuroLeague με μία νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στην Φενέρμπαχτσε.

Πρώτος σκόρερ στην ιστορία της EuroLeague είναι πλέον ο Βασίλης Σπανούλης. Ο Kill Bill πριν από το τζάμπολ στην αναμέτρηση με τη Φενέρμπαχτσε ήθελε δέκα πόντους, πέτυχε 14 και πλέον με τους 4157 που έχει συνολικά βρίσκεται μόνος πρώτος στην κορυφή της σχετικής λίστας.

Ο Βασίλης Σπανούλης σίγουρα θα ήθελε να συνδυάσει το συγκεκριμένο ρεκόρ του με μία νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στην Φενέρμπαχτσε.

"Νιώθω καλά, αλλά ήθελα να κερδίσουμε το ματς. Μένει μία πικρή γεύση. Ήθελα να κερδίσουμε. Θέλω να ευχαριστήσω τους προπονητές, τους συμπαίκτες μου και τους προέδρους, όλους όσους με εμπιστεύτηκαν" τόνισε αμέσως μετά το τέλος του αγώνα.

Στη συνέχεια μίλησε και στους εκπροσώπους του Τύπου. Τονίζοντας αρχικά: "Σίγουρα ήθελε να γίνει το ρεκόρ μου με διαφορετικό τρόπο. Μου αφήνει μία πικρή γεύση. Σίγουρα με τέτοια άμυνα δεν μπορείς να κερδίσεις κανέναν. Δυστυχώς αποτύχαμε σήμερα να κάνουμε αυτά που έπρεπε".

Για το τι σημαίνουν για εκείνον τα ρεκόρ που έχει πετύχει: "Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου. Είναι ένα ομαδικό σπορ και πρέπει να κάνεις τους συμπαίκτες σου να σε εμπιστευτούν. Θέλω να ευχαριστήσω τους προπονητές μου. Την διοίκηση που με εμπιστεύτηκε. Τον κόσμο που είναι δίπλα μου συνέχεια. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να κερδίζει η ομάδα. Ποτέ δεν κοίταξα τα στατιστικά μου. Πάντα σκέφτομαι πως θα νικάει η ομάδα. Πολλές φορές κάνω παραπάνω λάθη γιατί σκέφτομαι πως θα βάλω στο παιχνίδι έναν συμπαίκτη μου".

Για το εάν είχε φανταστεί ότι θα έφτανε σε αυτό το σημείο: "Είναι μία καριέρα σαν παραμύθι. Είχα μεγάλες φιλοδοξίες. Ήμουν ένα παιδί που είχε αυτοπεποίθηση και έβαζε στόχους. Δούλευα πολλές ώρες. Μόνο εγώ ξέρω πόσες ώρες έχω δουλέψει στη ζωή μου. Μέσα από την σκληρή δουλειά και την αγάπη μου για το μπάσκετ αυτή την στιγμή είμαστε εδώ και μιλάμε για αυτά τα πράγματα".

Για το τί τον κάνει να αγωνίζεται ακόμα: "Το κίνητρο μου είναι να πάω σε ένα Final 4. Η αγάπη μου για το παιχνίδι. Η αγάπη μου για αυτή την ομάδα και να την βοηθάω να κερδίζει. Θα ήθελα να είναι διαφορετικά τα πράγματα".

Για το εάν θα παίξει του χρόνου: "Το πιο πιθανό είναι να παίξω του χρόνου. Το έχω πει από εδώ και πέρα θα πηγαίνω χρόνο με τον χρόνο".

Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΣΠΑΝΟΥΛΗ ΣΤΟ SPORT24.GR

Βασίλης Σπανούλης: "Το πιο πιθανό είναι να παίξω του χρόνου"

Είναι ο άνθρωπος της δεκαετίας στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Ο θρύλος του Ολυμπιακού. Αυτός που δεν δίστασε να φύγει από τον Παναθηναϊκό για τον αιώνιο αντίπαλο και δικαιώθηκε όσο κανείς άλλος. Ακολούθησε τον δικό του δρόμο, πήγε κόντρα στο ρεύμα επειδή μόνο αυτό ήξερε να κάνει. Και στη μεγάλη, αποκλειστική συνέντευξη που έδωσε πριν μερικές ημέρες στο Sport24.gr, ο Βασίλης Σπανούλης σκάλισε τις αναμνήσεις του και θυμήθηκε την πορεία του μέχρι την κορυφή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Βασίλης Σπανούλης: 1ος σκόρερ στη EuroLeague ο Kill-Bill του ελληνικού μπάσκετ
Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε: Σταμάτησε το ματς για να αποθεωθεί ο Σπανούλης
Βασίλης Σπανούλης: Το "χρυσό" καλάθι που τον έκανε πρώτο σκόρερ στην EuroLeague
TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ