EUROLEAGUE

Σπανούλης στο Sport24.gr: "Θρυλική η καριέρα του Ναβάρο"

Σπανούλης στο Sport24.gr: "Θρυλική η καριέρα του Ναβάρο"

O Βασίλης Σπανούλης στέλνει μέσω του Sport24.gr το μήνυμά του στον Χουάν Κάρλος Ναβάρο ο οποίος αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια του.

Ο Χουάν Κάρλος έριξε τους τίτλους τέλους της καριέρας του και ο Βασίλης Σπανούλης μέσω του Sport24.gr εξέφρασε για ακόμη μία φορά τον σεβασμό προς τον 38χρονο και του ευχήθηκε να παραμείνει στον χώρο του μπάσκετ.

Ο Βασίλης Σπανούλης και ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο είναι δύο από τους σπουδαιότερους Ευρωπαίους μπασκετμπολίστες όλων των εποχών και δεν είναι τυχαίο πως "μάχονται" για την πρωτιά ουκ ολίγων στατιστικών κατηγοριών της EuroLeague . Ο "Kill Bill" και ο "La Bomba" δεν υπήρξαν συμπαίκτες, ήταν πάντα αντίπαλοι, αλλά τους συνδέει μία σχέση σεβασμού.

Δεν είναι τυχαία άλλωστε όσα έγραψε ο αρχηγός του Ολυμπιακού στο Instagram , αλλά και όσα δήλωσε στο Sport24.gr για τον 38χρονο παλαίμαχο πλέον γκαρντ.

"Πολλά συγχαρητήρια στον Χουάν Κάρλος Ναβάρο για την θρυλική του καριέρα! Είναι ένας παίκτης που αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για πολλούς μπασκετμπολίστες. Του εύχομαι ό,τι καλύτερο σε ό,τι επιλέξει να κάνει στην συνέχεια. Ευχή δική μου είναι να παραμείνει στο μπάσκετ και να συνεχίσει από κάποιο άλλο πόστο", αναφέρει η περιεκτική δήλωση του Βασίλη Σπανούλη στο Sport24.gr.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ