EUROLEAGUE

Σπανούλης στη Nova: "Δεν θα ρισκάρω τίποτα"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÂÁËÅÍÈÉÁ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / VALENCIA - OLYMPIAKOS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÂÁËÅÍÈÉÁ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / VALENCIA - OLYMPIAKOS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Για πρώτη φορά για τον τραυματισμό που τον κρατάει εκτός δράσης εδώ και δυο μήνες μίλησε ο Βασίλης Σπανούλης. Διαβάστε τι είπε στην εκπομπή Super EuroLeague των καναλιών Novasports.

Περίπου 80 λεπτά πριν το τζάμπολ του αγώνα με τη Βαλένθια, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού πήραν τη δύσκολη απόφαση να μη χρησιμοποιήσουν τον Βασίλη Σπανούλη. Ο αρχηγός των ερυθρολεύκων πόνεσε ξανά στο γόνατο, όπως ενημερωθήκατε από το Sport24.gr , στη χθεσινή προπόνηση, δοκίμασε το πόδι του και στη σημερινή, όμως δεν ήταν σε θέση να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις ενός τόσο δυνατού ματς απέναντι σε έναν αντίπαλο που μετρά πέντε διαδοχικές ήττες και θέλει όσο τίποτε άλλο τη νίκη στο αποψινό παιχνίδι.

Μετά την απόφαση των ανθρώπων του Ολυμπιακού να τον προφυλάξουν, ο "Kill-Bill" μίλησε στην κάμερα των καναλιών Novasports και την εκπομπή Super EuroLeague για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει: " Είναι μια επίπονη η προσπάθεια που κάνω αυτό το δίμηνο. Δεν είμαι συνηθισμένος σε τραυματισμούς, είναι όμως μέρος του αθλητισμού. Αυτή τη στιγμή είμαι σε ένα πλαίσιο επανένταξης. Το πόδι χρειάζεται χρόνο για να επανέλθει. Έχουμε ακόμη Νοέμβριο και δεν θα ρισκάρω τίποτα. Εχω αρχίσει προπονήσεις με την ομάδα, μετά από δυο μήνες όλα πονούν, εκτός από το σημείο που έχεις πρόβλημα. Όπως είπα και πριν, είναι μια πολύ δύσκολη περίοδος για εμένα, όμως θα γυρίσω σίγουρα πιο δυνατός, όπως σε όλα τα επίπεδα της ζωής μου. Δεν έχω ξανακάνει τόση υπομονή στη ζωή μου, δεν έχω περάσει ποτέ κάτι τέτοιο. Δεν είναι ανησυχητικό, θέλω ίσως λίγες μέρες. Είμαστε νωρίς στη σεζόν και δεν θέλω να ρισκάρω, ώστε να γυρίσω και να βοηθήσω την ομάδα μου όπως πρέπει. Άλλωστε όλα πηγαίνουν καλά, είμαστε στις πρώτες θέσεις. Υπάρχει ένα γκρουπ 4-5 ομάδων που καλώς ή κακώς κρίνονται από τους τίτλους. Πρέπει να έχουμε σταθερή πορεία και να βρεθούμε στην καλύτερη κατάσταση όταν έρθουν τα κρίσιμα ματς. Τους ευχαριστώ όλους για τη στήριξη. Ξέρω ότι όλοι περιμένουν να με δουν στο παρκέ. Αν αυτοί περιμένουν μία, εγώ περιμένω χίλιες φορές".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ