EUROLEAGUE

Σπανούλης: "Νιώθω ευλογημένος..."

Σπανούλης: "Νιώθω ευλογημένος..."
EUROLEAGUE

Ο Βασίλης Σπανούλης δεν έκρυψε για ακόμη μία φορά πως είναι ευτυχισμένος στον Ολυμπιακό και οι Γιάννης Σφαιρόπουλος και οι συμπαίκτες του τόνισαν το πόσο σημαντικός είναι για την ομάδα τους ο αρχηγός τους.

Ο V - Span επέστρεψε στην δράση και η EuroLeague δεν παρέλειψε να του κάνει focus και από το αφιέρωμα που του ετοίμασε "παρέλασαν" οι Γιάννης Σφαιρόπουλος, Γιώργος Πρίντεζης, Βαγγέλης Μάντζαρης, Ιωάννης Παπαπέτρου, Νίκολα Μιλουτίνοβ, Κιμ Τιλί και φυσικά και ο ίδιος.

Ο Νίκολα Μιλουτίνοβ... έσυρε πρώτος τον χορό λέγοντας πως ο Βασίλης Σπανούλης "είναι πάρα πολύ σημαντικός παίκτης τόσο εντός, όσο κι εκτός του γηπέδου. Οταν μιλάει στα αποδυτήρια, όλοι τον ακούν και είναι ήσυχοι. Είναι ο πιο ανταγωνιστικός στην ομάδα. Πάντα θέλει να νικάει. Είναι ο τύπος που ακόμα κι αν σουτάρει από το κέντρο, πιστεύει πως θα ευστοχήσει".

Ο Κιμ Τιλί από την πλευρά του παρατήρησε πως " μπορείς να καταλάβεις από το μασκετικό του IQ και τον τρόπο που παίζει και προπονείται πως είναι ένας πραγματικός επαγγελματίας".

"Είναι τιμή μας που είμαστε συμπαίκτες του. Οταν μιλάει, όλοι τον προσέχουν με μεγάλη προσοχή για να γίνουν καλύτεροι", τόνισε ο Βαγγέλης Μάντζαρης, ενώ ο Ιωάννης Παπαπέτρου δήλωσε:

"Εχει πολύ μεγάλο ρόλο. Είναι ένας μεγάλος ηγέτης. Γνωρίζει το σύστημα και το πώς όσοι είναι γύρω από την ομάδα μπορούν να την επηρεάσουν. Το οικογενειακό κλίμα στην ομάδα διατηρείται λόγω εκείνου".

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης πήρε την... πάσα από τον συμπαίκτη και αναφέρθηκε κι εκείνος στο κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια της ομάδας του: "Αυτό είναι είναι από τα κλειδιά για αυτήν την ομάδα. Βλεπόμαστε περισσότερο από ό,τι βλέπουμε την οικογένειά μας. Ενα από κλειδιά επίσης είναι πως έχουμε επίσης πολύ καλούς ξένους που ταιριάζουν στη φιλοσοφία της ομάδας. Αυτό είναι σημαντικό για να πετύχουμε".

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος πήρε κι αυτός θέση: "Η ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια είναι πολύ σημαντική για εμάς. Είναι σημαντικό να μην αλλάζει πολύ ομάδα, τόσο για λόγους τακτικής, όσο και για το πνεύμα νικητή που θέλουμε να έχουμε".

Ο Γιώργος Πρίντεζης σχολίασε επί του θέματος πως " οι περισσότεροι παίκτες που έρχονται εδώ ξέρουν τι πρέπει να κάνουν.. Για αυτό πιστεύω πως ο προπονητής τους επιλέγει. Ετσι είναι πιο εύκολο να προσαρμοστούμε και να παίξουμε πιο γρήγορα ως ομάδα. Αυτό είναι θετικό για τον Ολυμπιακό".

Ο Βασίλης Σπανούλης από την πλευρά του ανέφερε πως " αρχικά θέλω η ομάδα να παίζει καλό μπάσκετ και να έχει υγεία. Προχωράμε βήμα - βήμα. Ολοι γνωρίζουν πως ο Ολυμπιακός έχει μεγάλους στόχους και προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο για να παίζουμε καλά".

Για τον Γιάννη Σφαιρόπουλο είπε πως "ο προπονητής έχει το πρόγραμμά του. Αυτή είναι η δουλειά μας , την αγαπάμε και όλοι κάνουν μεγάλη προσπάθεια".

Τέλος, ο Βασίλης Σπανούλης δεν έκρυψε πως "αγαπώ το μπάσκετ" αλλά και πως "νιώθω ευλογημένος που παίζω μπάσκετ και είμαι ευτυχισμένος που είμαι μέλος του Ολυμπιακού".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ