EUROLEAGUE

Σπανούλης: "Λένε ότι δεν μπορώ και μου δίνουν κίνητρο"

Σπανούλης: "Λένε ότι δεν μπορώ και μου δίνουν κίνητρο"
EUROKINISSI

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Βασίλης Σπανούλης, μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ με αφορμή την παρουσία του στην καλύτερη ομάδα της δεκαετίας στην Euroleague.

Ο Βασίλης Σπανούλης είναι ένας παίκτης θρύλος για την Euroleague και σάρωσε στη σχετική ψηφοφορία για την ανάδειξη της κορυφαίος ομάδας της δεκαετίας. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού μίλησε στην ΕΡΤ αναφερόμενος τόσο στη συγκεκριμένη διάκριση, όσο φυσικά και στους στόχους που έχει όσο θα συνεχίσει να αγωνίζεται.

Αρχικά ο Kill Bill ρωτήθηκε για την αντίδραση των παιδιών του μόλις έγινε γνωστό ότι συμπεριλήφθηκε στην κορυφαία ομάδα της δεκαετίας.

"Σίγουρα είναι πολύ ωραίο συναίσθημα. Τα κορίτσια είναι λίγο πιο πολύ της αγκαλιάς, τα αγόρια μου έδωσαν συγχαρητήρια και συνέχισαν τη δραστηριότητά τους", απάντησε χαρακτηριστικά ο σπουδαίος γκαρντ, ενώ όταν κλήθηκε να απαντήσει για το αν σκέφτηκε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση μετά τον τραυματισμό του ήταν ξεκάθαρος :

"Έχω μάθει και στα καλά και στα άσχημα να είμαι ισορροπημένος και να τα αντιμετωπίζω. Έχω πολύ καλούς ιατρούς, φυσικοθεραπευτές και γυμναστές και όλα πάνε καλά. Φυσικά και θα συνεχίσω να παίζω. Ακούω να λένε πως θα αποσυρθώ επειδή τραυματίστηκα και δεν μπορώ. Μου δίνουν “τροφή” τέτοια σχόλια, μου δίνουν κίνητρο"

Ποιος είναι όμως ο επόμενος στόχος του; "Να βοηθήσω τον Ολυμπιακό να επιστρέψει στους τίτλους. Θα παίζω όσο αντέχω και όσο κρίνω πως μπορώ να βοηθήσω την ομάδα μου", υπογράμμισε ο Σπανούλης, ο οποίος μίλησε και για την περίοδο της καραντίνας: "Μαζί με τον τραυματισμό μου ήμουν τέσσερις μήνες μέσα στο σπίτι. Με έξι παιδιά δεν ήταν εύκολο, αλλά σίγουρα πέρασα ποιοτικό χρόνο με την οικογένειά μου". Δείτε αναλυτικά τα σημεία που ο αρχηγός του Ολυμπιακού μιλά:

Για τον τραυματισμό του:

Για το μέλλον του:

Για τον Ντόντσιτς και την Εθνική:

Για την οικογένειά του:

Για την κατάσταση και την επόμενη ημέρα:

Photo credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ