EUROLEAGUE

Σπανούλης: Είχε διπλάσιες ψήφους από τον δεύτερο για την ομάδα της 10ετίας της EuroLeague!

Σπανούλης: Είχε διπλάσιες ψήφους από τον δεύτερο για την ομάδα της 10ετίας της EuroLeague!
EUROKINISSI

Ο Βασίλης Σπανούλης δεν συμπεριλήφθηκε απλώς στην κορυφαία ομάδας της 10ετίας 2010-2020 της EuroLeague. Σάρωσε στην ψηφοφορία, αφού είχε διπλάσιες ψήφους από τον δεύτερο.

Ο Βασίλης Σπανούλης συμπεριλήφθηκε στην κορυφαία ομάδα της 10ετίας 2010-2020 της EuroLeague, με την διοργανώτρια αρχή να ανακοινώνει τελευταίο το όνομά του. Και, όπως φαίνεται, υπήρχε λόγος για αυτό.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, ο οποίος σημάδεψε την τελευταία δεκαετία της EuroLeague, έκλεισε την δεκάδα επειδή ήταν ο πρώτος σε ψήφους. Βασικά, δεν ήταν απλώς πρώτος σε ψήφους, αλλά συγκέντρωσε τις διπλάσιες ψήφους από τον δεύτερο!

Στην ψηφοφορία πήραν μέρος προπονητές, παίκτες, φίλαθλοι και δημοσιογράφοι, δείγμα της απόλυτης αποδοχής που απολαμβάνει ο ηγέτης των "ερυθρόλευκων", ο οποίος άλλαξε όλη την ιστορία του Ολυμπιακού το 2010 όταν αποφάσισε να ενταχθεί στο ρόστερ της ομάδας του Πειραιά, οδηγώντας την μεταξύ άλλων σε δύο συνεχόμενες κατακτήσεις της EuroLeague (2012 και 2013).

Υπενθυμίζεται ότι η κορυφαία 10αδα της δεκαετίας 2010-20 της EuroLeague αποτελείται από τους εξής παίκτες: Βασίλης Σπανούλης, Γιώργος Πρίντεζης, Κάιλ Χάινς, Χουάν Κάρλος Ναβάρο, Δημήτρης Διαμαντίδης, Λούκα Ντόντσιτς, Μίλος Τεόντοσιτς, Νάντο Ντε Κολό, Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, Σέρχιο Γιουλ.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ