EUROLEAGUE

Σλούκας: "Δεν ασχολούμαι με τον κόσμο"

Σλούκας: "Δεν ασχολούμαι με τον κόσμο"

Ο Κώστας Σλούκας αποδοκιμάστηκε έντονα από φίλους των "ερυθρολεύκων", ωστόσο ο ίδιος υποστήριξε μετά το τέλος του αγώνα ότι "ο κόσμος κάνει τη δουλειά του κι εγώ τη δική μου". Η υπόκλιση στον Σπανούλη για το ρεκόρ.

Ο Κώστας Σλούκας αποδοκιμάστηκε έντονα από μερίδα φιλάθλων του Ολυμπιακού, ακούγοντας και κάποια υβριστικά συνθήματα κατά τη διάρκεια του αγώνα στο ΣΕΦ.

Ο γκαρντ της τουρκικής ομάδας ωστόσο, υποστήριξε πως η συμπεριφορά του κόσμου δεν τον απασχολεί, δείχνοντας μάλιστα να την αντιμετωπίζει ως... μέρος του παιχνιδιού. Συγκεκριμένα, μετά το τέλος του αγώνα, ο άλλοτε παίκτης των "ερυθρολεύκων" δήλωσε: "Δεν ασχολούμαι με τον κόσμο. Φυσικά και θα φωνάξει για την ομάδα του. Είναι λογικό να θέλει να χάσω τις βολές. Όπως έχω ξαναπεί, με τον Ολυμπιακό είμαι αντίπαλος για 40 λεπτά και τίποτα παραπάνω. Ο κόσμος θέλει να κάνει τη δουλειά του για να νικήσει ο Ολυμπιακός και εγώ τη δική μου για να νικήσει η Φενέρμπαχτσε".

Όσο για το ρεκόρ του Βασίλη Σπανούλη ανέφερε: "Είναι απίστευτο από που πέτυχε. Ξέρω πόσο σκληρά δουλεύει και τί νοοτροπία έχει, ήμουν επτά χρόνια μαζί του. Είμαι περήφανος για εκείνον και αξίζει να μείνει για πάντα στην κορυφή".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ