EUROLEAGUE

Σφαιρόπουλος: "Τίποτα δεν πήγε καλά σήμερα"

Σφαιρόπουλος: "Τίποτα δεν πήγε καλά σήμερα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιάννης Σφαιρόπουλος, δήλωσε μετά τον αγώνα με τη Μακάμπι ότι τίποτα δεν πήγε καλά για τον Ολυμπιακό, ενώ στάθηκε στα πολλά εύκολα καλάθια της Μακάμπι.

Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να κάνει την ολική ανατροπή κόντρα στη Μακάμπι αλλά τελικά δεν τα κατάφερε, γνωρίζοντας την ήττα με 73-80 . Μία ήττα που σύμφωνα με τον προπονητή του, Γιάννη Σφαιρόπουλο, ήρθε εξαιτίας της κακής άμυνας των "ερυθρόλευκών" στο ξεκίνημα κάθε ημιχρόνου.

"Ήταν ένα βράδυ που τίποτα δεν πήγε καλά. Ξέραμε ότι η Μακάμπι ήθελε να ανοίξει τον ρυθμό και να παίξει πολύ ένας εναντίον ενός. Δεν ξεκινήσαμε καλά στην άμυνα, ειδικά στο ένας εναντίον ενός και τους αφήσαμε να κάνουν το παιχνίδι τους, ενώ στην επίθεση χάσαμε την συγκέντρωσή μας. Η Μακάμπι έκλεισε το "ζωγραφιστό" και μας άφησε το μακρινό σουτ, αλλά χάσαμε πολλά ελεύθερα τρίποντα και μετά αγχωθήκαμε κι άλλα σουτ, τα οποία χαλούσαν την αμυντική μας ισορροπία" δήλωσε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός, για να συμπληρώσει στην συνέχεια: " Στην τρίτη περίοδο θέλαμε να ανατρέψουμε τα δεδομένα και να κάνουμε μία επανεκίνηση. Το ξεκίνημά μας όμως ήταν πολύ κακό. Αυτό έκρινε και το παιχνίδι. Η Μακάμπι έβαλε πολλά εύκολα καλάθια και ξέφυγε στο σκορ. Πήγαμε να γυρίσουμε το παιχνίδι στο τέλος παίζοντας με 5 γκαρντ αλλά δεν τα καταφέραμε. Η Μακάμπι άξιζε να κερδίσει. Θέλουμε να συνεχίσουμε να παίζουμε. Αυτή είναι η EuroLeague όμως. Έχει τέτοιες βραδιές με πολλές μεγάλες νίκες και ήττες. Τώρα πρέπει να σταθούμε στα πόδια μας".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ