EUROLEAGUE

Σφαιρόπουλος: "Τίποτα δεν λειτούργησε σωστά σε άμυνα και επίθεση"

Σφαιρόπουλος: "Τίποτα δεν λειτούργησε σωστά σε άμυνα και επίθεση"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος τόνισε πως για ένα μεγάλο διάστημα τίποτα δεν λειτούργησε σωστά στην ομάδα του σε άμυνα και επίθεση.

Ο Ολυμπιακός γνώρισε την δεύτερη σερί ήττα του στην EuroLeague, χάνοντας από την Γαλατάσαραϊ με 89-87 στα τελευταία δευτερόλεπτα. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης, τόνισε πως από ένα σημείο και μετά τίποτα δεν λειτούργησε σωστά για την ομάδα του σε άμυνα και επίθεση.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος σχολίασε πως: "Ήταν ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, ξεκινήσαμε καλά, με συγκέντρωση και παίξαμε πολύ καλή άμυνα και πήραμε νωρίς προβάδισμα. Μετά από αυτό, χάσαμε τη συγκέντρωση μας και τίποτα δεν λειτούργησε σωστά και αμυντικά, αλλά και επιθετικά.

Δώσαμε πάρα πολλούς εύκολους πόντους στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν αρχίσαμε καλά, αλλά σιγά-σιγά πήγαμε το ματς εκεί που θέλαμε, επιστρέψαμε και είχαμε τις ευκαιρίες μας να κερδίσουμε. Το ματς κρίθηκε στο τέλος σε κάποιες λεπτομέρειες.

Ένα παράδειγμα, ήταν ένα εύκολο λέι απ και κρίσιμο που πέτυχαν με τον Μίτσοφ την ίδια ώρα που εμείς αστοχήσαμε σε κάποια ελεύθερα τρίποντα και κάποιες βολές. Τέτοιες λεπτομέρειες έκριναν το ματς. Συγχαρητήρια στη Γαλατά, συνεχίζουμε".

Εργκίν Αταμάν (προπονητής Γαλατάσαραϊ): "Η νίκη μας επί του Ολυμπιακού έχει μεγάλη σημασία για εμάς, γιατί είναι η πρώτη μας στην διοργάνωση. Μπορούσαμε να κάνουμε κάτι καλό και στην Μαδρίτη την προηγούμενη βδομάδα, αλλά δεν λειτουργήσαμε σωστά. Παίξαμε καλή άμυνα στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στον Ολυμπιακό. Δεν είχαμε ιδιαίτερο πρόβλημα με εξαίρεση τον Πρίντεζη. Στο δεύτερο ημίχρονο ελέγξαμε τον ρυθμό του παιχνιδιού. Ξεφύγαμε και με +14, αλλά τα τρίποντα των Μάντζαρη και Λοτζέσκι έφεραν τον Ολυμπιακό κοντά στο σκορ. Στο τέλος όμως χειριστήκαμε καλά το προβάδισμα μας και φτάσαμε στην νίκη".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ