EUROLEAGUE

Σφαιρόπουλος: "Θέλουμε να κερδίσουμε και τα δύο παιχνίδια"

Σφαιρόπουλος: "Θέλουμε να κερδίσουμε και τα δύο παιχνίδια"
EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός αναχώρησε με προορισμό τη Μάλαγα δίχως τους Παπανικολάου, Πρίντεζη και Τόμπσον, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, πάντως, να τονίζει ότι παρά τις απουσίες, στόχος της ομάδας του είναι το 2/2 στο φινάλε της regular season της EuroLeague.

Στην έδρα της Ουνικάχα δοκιμάζεται ο Ολυμπιακός στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της EuroLeague (30/03, 19:00, Live Blog από το Sport24.gr). Η "ερυθρόλευκη" αποστολή αναχώρησε με απουσίες , ωστόσο ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα...

" Δυστυχώς μόνο ένα δεκαήμερο ήμασταν όλοι μαζί, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά. Πάμε να παλέψουμε αυτοί που είμαστε εδώ. Έχουν απομείνει δύο παιχνίδια, θέλουμε να τα κερδίσουμε και να δούμε πού θα τερματίσουμε στην κατάταξη. Θέλουμε να τα δώσουμε όλα για τη νίκη αύριο. Η Μάλαγα είναι πολύ δυνατή στην έδρα της, δεν θα είναι εύκολη η αποστολή μας, αλλά θα παλέψουμε. Έχουμε διαβάσει τον αντίπαλο, ξέρουμε τα δυνατά του στοιχεία και πρέπει να έχουμε συγκέντρωση στην άμυνα. Έχουν κάποιους ταλαντούχους παίκτες και λειτουργούν καλά σαν σύνολο. Στην επίθεση πρέπει να διαβάσουμε καλά την άμυνά τους, που είναι επιθετική. Σίγουρα υπάρχουν αδυναμίες και πρέπει να τις διαβάσουμε για να δούμε πού θα χτυπήσουμε", σχολίασε ο Ελληνας τεχνικός κατά την αναχώρηση της αποστολής. Για να συμπληρώσει: " Η απουσία του Σερμαντίνι έχει αλλάξει τα δεδομένα στην ομάδα τους, αλλά μέσα στο παιχνίδι θα το διαβάσουμε και θα δούμε πώς θα το αντιμετωπίσουμε".

Να περιορίσουμε τον Νέντοβιτς

Με τη σειρά του, ο Κιμ Τιλί είπε: " Είμαστε έτοιμοι. Παίζουν χωρίς πίεση και θα είναι δύσκολος αντίπαλος. Φάνηκε στο ματς με την Μπαρτσελόνα όπου δεν είχε άγχος και χάσαμε, ευτυχώς τα καταφέραμε μετά με την Εφές. Πάντα αυτά τα παιχνίδια κρύβουν παγίδες. Είναι μία επιθετική ομάδα, που παίζει πολύ στο πικ εν ρολ και σουτάρει πολύ καλά μέσα από καταστάσεις στάγκερ. Έχουν πρωταγωνιστή τον Νέντοβιτς τον οποίο πρέπει να περιορίσουμε, αλλά δεν είναι ο μοναδικός καλός τους παίκτης. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για να παίξουμε καλή άμυνα, δεν πρέπει να χαλαρώσουμε ούτε στιγμή για να φτάσουμε στη νίκη". Ενώ σε ερώτηση για το αν θα υπάρχει διαφορά μεταξύ 2ης και 3ης θέσης, ο Γάλλος απάντησε: " Είναι κάτι που δε μπορώ να απαντήσω, γιατί δεν ξέρουμε ποιος θα τερματίσει 6ος και 7ος. Το βασικό, είναι είμαστε έτοιμοι για να αντιμετωπίσουμε τον οποιονδήποτε αντίπαλο. Στα δύο ματς που απομένουν μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου, πρέπει να είμαστε όσο καλύτεροι γίνεται για να φτάσουμε όσο ψηλότερα μπορούμε, αλλά και να προετοιμαστούμε κατάλληλα για τα πλέι οφ".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ