EUROLEAGUE

Σφαιρόπουλος: "Θα ξέρουμε αύριο για τον Πρίντεζη"

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΚΑΟΥΝΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΚΑΟΥΝΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Μιλώντας στον Sport24 Radio 103,3 ο Γιάννης Σφαιρόπουλος επιβεβαίωσε ότι η συμμετοχή του Γιώργου Πρίντεζη στο Game 3 της Ζάλγκιρις είναι αμφίβολη, ενώ τόνισε ότι πλέον το άγχος το έχουν οι Λιθουανοί.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος βρίσκεται σε... αναμμένα κάρβουνα, αφού η συμμετοχή του Γιώργου Πρίντεζη στον τρίτο αγώνα της σειράς με την Ζάλγκρις είναι αμφίβολη . Μιλώντας πάντως στον Sport24 Radio 103.3 και τον Σπύρο Καβαλιεράτο ο τεχνικός των "ερυθρόλευκων" προσπάθησε να μην σταθεί στις πιθανές απουσίες.

" Δεν έχουν βελτιωθεί τα πράγματα στο μέτωπο των τραυματιών. Ο Πρίντεζης δεν πήρε μέρος στην τελευταία προπόνηση. Θα ξέρουμε αύριο (24/4) μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης πώς είναι. Στο προηγούμενο παιχνίδι τόσο αυτος όσο και τα άλλα παιδιά έκαναν ενέσεις και έδειξαν αυταπάρνηση για να αγωνιστούν" δήλωσε αρχικά ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Αναφερόμενος στην συνέχεια στην σειρά με την Ζάλγκρις, αρχής γενομένης από το αυριανό (24/4) Game 3 της σειράς (20:00, LIVE Blog από το Sport24.gr), ο τεχνικός του Ολυμπιακού δήλωσε: " Έχει ένα προβάδισμα η Ζαλγκίρις επειδή έχει τα δύο επόμενα παιχνίδια στην έδρα της. Σε αυτά τα παιχνίδια όμως υπάρχει το "πρέπει" για αυτήν και θα έχει πίεση. Εμείς έχουμε εμπειρία, αφού διαθέτουμε παίκτες που έχουν παίξει τέτοια παιχνίδια στο παρελθόν. Ξέρουμε ό,τι έχουμε δύσκολη αποστολή, αλλά και τι πρέπει να κάνουμε για να κερδίσουμε, αφού έχουμε αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν ότι μπορούμε να κερδίσουμε εκτός έδρας".

Αναφερόμενος τέλος στο πλάνο του Ολυμπιακού, τόνισε: " Η Ζαλγκίρις λειτουργεί σαν ομάδα. Πρέπει να σταματήσουμε τον Ντέιβις και την δημιουργία του Πάνγκος, αλλά δεν πρέπει να υποτιμήσουμε κανέναν. Πρέπει να είμαστε διαβασμένοι στο ανασταλτικό κομμάτι και να "χτυπήσουμε" στην άλλη πλευρά του παρκέ παίζοντας έξυπνα".

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου από την πλευρά του δήλωσε: " Σίγουρα θα είναι δύσκολα παιχνίδια. Είναι ματς playoffs. Η Ζαλγκίρις παίζει ωραίο μπάσκετ. Αυτό που κάναμε στο δεύτερο παιχνίδι και δεν την αφήσαμε να πάρει επιθετικά ριμπάουντ πρέπει να το κάνουμε και στο Κάουνας. Αν ελεγξουμε τα ριμπάουντ και έχουμε καλή επιθετική λειτουργία θα έχουμε τύχη να κερδίσουμε τα παιχνίδια. Είμαστε έτοιμοι. Κάθε φορά κάποιος δίνει το κάτι παραπάνω. Για αυτό είμαστε ομάδα. Όλα ξεκινούν από την άμυνα. Η επίθεσή μας είναι δομημένη όπως είναι. Με βάση το μπάσκετ που παίζουμεμ ο καθένας είναι σε ετοιμότητα είτε να εκτελέσει είτε να δημιουργήσει".

Αναφερόμενος τέλος στην αυταπάρνηση κάποιων παικτών στο Game 2, οι οποίοι αγωνίστηκαν τραυματίες, δήλωσε: " Είναι συγκινητικό αυτό που συμβαίνει με τα παιδιά που αγωνίστηκαν τραυματίες, επειδή είναι πολύ άσχημο να παίζεις με πόνο. Αυτά τα παιδιά δίνουν το 100% και αυτό μας δίνει έξτρα κίνητρο σε εμάς που είμαστε υγιείς να δώσυμε το κάτι παραπάνω και να αγωνιστούμε με περισσότερη ενέργεια".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ