EUROLEAGUE

Σφαιρόπουλος στον Sport24 Radio 103,3: "Aπό τα καλύτερα παιχνίδια μας"

Σφαιρόπουλος στον Sport24 Radio 103,3: "Aπό τα καλύτερα παιχνίδια μας"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 για την νίκη του Ολυμπιακού επί της Νταρουσάφακα. 'Έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση και τόνισε πως πιστεύει στον Μιλουτίνοβ.

Λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης Ολυμπιακός - Νταρουσάφακα, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 για το πολύτιμο "διπλό" των "ερυθρολεύκων", επισημαίνοντας πως οι παίκτες του πραγματοποίησαν από τα καλύτερα τους παιχνίδια.

Για την σημαντική νίκη επί της Νταρουσάφακα: “Είναι πολύ σημαντική νίκη απέναντι σε μία ομάδα με πολύ ταλέντο η οποία είχε βρει ρυθμό το τελευταίο διάστημα. Ήταν “κλειδί” η άμυνα μας καθώς καταφέραμε να τους κρατήσουμε χαμηλά από το μέσο όρο τους στην επίθεση ενώ επιθετικά είχαμε σωστές αποφάσεις. Μέσα από την άμυνα κρατήσαμε τον έλεγχο το παιχνιδιού και δεν πανικοβληθήκαμε όταν η Νταρουσάφακα προσπάθησε να επιστρέψει με τα τρίποντα. Ανταποκριθήκαμε σωστά σε άμυνα και επίθεση και φτάσαμε σε μία δίκαιη νίκη”.

Για την γενικότερη απόδοση της ομάδας: “Ήταν από τα καλύτερα παιχνίδια της ομάδας σε άμυνα και επίθεση. Είχαμε πλουραλισμό, πολυφωνία και όταν παίζουμε έτσι όλοι μαζί θα έχουμε ανάλογα αποτελέσματα. Δεν ξεχνάμε καμία ήττα μόνο τις νίκες. Οι ήττες γίνονται μάθημα γα να βελτιωνόμαστε. Με τη Μακάμπι τα σουτ μας ήταν υπό καλές προϋποθέσεις αλλά ήμασταν άστοχοι. Απέναντι στη Νταρουσάφακα, κυκλοφορήσαμε σωστά τη μπάλα και βρήκαμε τους ελεύθερους παίκτες”.

Για την απόδοση του Νίκολα Μιλουτίνοφ: “Πιστεύω τον Μιλουτίνοφ, είναι νεαρός και προσπαθεί. Τον στηρίζουμε και τον πιστεύουμε. Τα πήγε πολύ καλά απέναντι σε ποιο έμπειρους παίκτες. Όλα τα παιδιά όμως πήγαν εξαιρετικά, έπαιξαν έξυπνα στη διάρκεια του αγώνα”.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ