EUROLEAGUE

Σφαιρόπουλος: "Πολύ νωρίς να πούμε ότι κρίθηκε κάτι"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÂÁËÅÍÈÉÁ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / VALENCIA - OLYMPIAKOS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÂÁËÅÍÈÉÁ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / VALENCIA - OLYMPIAKOS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος εξήρε την αμυντική απόδοση των παικτών του, αλλά ταυτόχρονα φρόντισε να τους "προσγειώσει" εν όψει της δύσκολης συνέχειας στην EuroLeague.

Ο Ολυμπιακός πήρε το τέταρτο "διπλό" του φέτος στην EuroLeague , διατηρήθηκε στην πρώτη δυάδα της κατάταξης, αλλά ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν στάθηκε σε αυτό. Ο προπονητής των "ερυθρολεύκων" εξήρε αφενός την απόδοση των παικτών του στο πίσω μέρος του παρκέ, αλλά ταυτόχρονα επεσήμανε πως η συνέχεια είναι ακόμη πιο δύσκολη.

" Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μας . Έκαναν πολύ καλό παιχνίδι απόψε. Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι στην άμυνα και δεν επιτρέψαμε στην Βαλένθια κάνει το παιχνίδι της. Για εμάς ήταν πολύ σημαντικό το ότι ελέγξαμε το παιχνίδι από την άμυνά μας και το ελέγξαμε από την αρχή ως το τέλος. Η Βαλένθια είναι μια μαχητική ομάδα και ξέραμε πως αν έβρισκε ρυθμό θα σκόραρε σε 2-3 λεπτά εύκολα 20 πόντους. Για αυτό εκτός από λίγες στιγμές του αγώνα, ελέγξαμε και αυτό και σταματήσαμε τον ρυθμό της αντιπάλου μας. Στην επίθεση κυκλοφορήσαμε καλά την μπάλα, είχαμε καλές επιλογές και παρότι χάσαμε κάποια ελεύθερα σουτ και κάποια λέι απ, τα πήγαμε καλά. Καλή συνέχεια στην Βαλένθια", δήλωσε αρχικά ο προπονητής του Ολυμπιακού για να καταλήξει:

" Είναι πολύ σημαντικό να συνεχίσουμε να παλεύουμε γιατί είναι πολύ νωρίς να πούμε ότι κάτι κρίθηκε. Είμαστε έμπειροι, οι παίκτες μας είναι έμπειροι και ξέρουν πως έχουμε ακόμη πολύ δρόμο να διανύσουμε για αυτό θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ