EUROLEAGUE

Σφαιρόπουλος: "Όλοι έπαιξαν με καρδιά"

EUROLEAGUE / FINAL-4 2017 / ÏÓÖÐ - ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ / OLYMPIAKOS - CSKA MOSCOW (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
EUROLEAGUE / FINAL-4 2017 / ÏÓÖÐ - ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ / OLYMPIAKOS - CSKA MOSCOW (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Λίγα λεπτά μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό του Final Four, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε στον Sport24 Radio 103.3 για τον νέο άθλο των "ερυθρολεύκων" στην Κωνσταντινούπολη.

Δεν είχαν περάσει παρά μερικά λεπτά από την πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό του Final Four , όταν ο Γιάννης Σφαιρόπουλος βγήκε στον αέρα του Sport24 Radio 103. για να μιλήσει για τον νέο άθλο της ομάδας του.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ: Σπύρος Καβαλιεράτος

Ο προπονητής του Ολυμπιακού δήλωσε αρχικά πως "σε τέτοια παιχνίδια μετράει ποιος θα δείξει χαρακτήρα, ποιος θα παίξει με την καρδιά του. Όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν έπαιξαν με καρδιά, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Ακόμη κι όταν η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έφτασε στο +10, δεν τα παρατήσαμε. Ήταν σημαντικό ότι ρίξαμε τη διαφορά στο τέλος του ημιχρόνου. Το κρίσιμο σημείο ήταν ότι δυναμώσαμε την άμυνά μας και βάλαμε κάποια μεγάλα σουτ. Δικαίως κατακτήσαμε τη νίκη στο τέλος", ενώ αναφορικά με τον τελικό και το ποια ομάδα προτιμάει, απάντησε: "Δε νομίζω ότι μπορούμε να επιλέξουμε αντίπαλο. Τους ξέρουμε και τους δύο, τους έχουμε παίξει".

Τέλος, πρόσθεσε πως "εμείς θέλουμε να ξεκουραστούμε μερικές ώρες, να ηρεμήσουμε και να συγκεντρωθούμε για το επόμενο παιχνίδι. Περιμένουμε να μάθουμε τον αντίπαλό μας, και πάμε να δούμε τι θα κάνουμε στον τελικό".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ